Bildirim
Donma Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
büyük ihtimal arka planda çalışan bir program vardır oda internet olduğunda yine arka plandan o siteye bağlanıyordur. arka plandan kaldır çalıştıra "msconfig" yaz ordan başlangıçtakileri devre dışı bırak daha sonra ctrl+alt+delete 'ye bas ordanda arka planda çalışanları iptal et sonra bilgisayarı yeniden başlat birde öyle dene -
mesela msn de mikrofon açılırken yani karşı taraf sesli görüşme daveti yapınca kesinlikle donma olayı oluyor. Ve kasadan da baya bi zorlama sesi geliyor -
msconfiğe güzel bir optimizazyon yap -
mesela neler yapabilirim biraz yardımcı olabilirmisin örneğin ikinci seçeneği seçsem olurmu -
ben internetteyken bilgisayarımda yüklü parçalarıda dinlemek istiyorum ama kilitleniyor. Makinem o kadar da kötü değil heralde demi ya p3 900 386 sdram. çok daha düşük makinelerde bu işlemi yaptım ama nedense donma olayını çözemedim. Lütfen yardımcı olun.
Teşekkürler -
arkadaşlar başka fikri olan yokmu -
ben kasadan gelen yoğun sese takıldım kaldım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X