MERHABA ARKADAŞLAR. ÇOK İYİ BİR PC KULLANICISI DEĞİLİM VE BİR ÇOK PROBLEMLE KARSILASMAMA RAĞMEN BIR YOLLA HALLEDİYORUM ANCAK SU DONMA PROBLEMINI BIR TURLU HALLEDEMEDİM. B.SAYARIN VİDEO CAPTURE YAPARKEN DONMASINI BIR SEKILDE ANLIYORUM AMA FORMATTAN KISA BIR SURE SONRA YINE KENDİLİĞİNDEN DONMAYA BAŞLAMASININ PROBLEMİNİ BIR TURLU ANLAMIYORUM. TAMAM BEN AMD KULLANICISIYIM AMA BU KADAR OLMAZ KI DENILECEK KADAR DONUYOR ZAMAN ZAMAN . ISINMADAN KAYNAKLANIYO ISE ÖNUNE NASIL GECERIZ BANA BIR ADRES YA DA AKIL VEREBILECEKLER VAR MI. BEN BU SİSTEMLE VİDEO CAPTURE YAPAMAZ MIYIM KESINLIKLE.
AMD ATHLON 2500+ GFORCE FX 5200 EKRAN KARTI 240 GB HARDDİSK ASUS A7V8X.... ANA KART 512 RAM VS VS
Bilgisayarın donuyorsa antifiriz kullan :)
Şaka bi tarafa özellikle vieo capture yaparken donuyor öylemi peki ya normal tv izlerken de oluyormu bunlar.Şu anda aklıma gelen ilk şey vga kartınla tv kartın arasında bir IRQ çakışması olduğu kartlarını yerlerini değiştir hatta varsa diğer pcı kartları sök ve sadece tv kartını kullanarak bi dene.
cevabın için cok teşekkurederım. ama tv kartından capture yapmıyorum sony video kameramdan capture yaparken oluyo bu. oyun oynarken ve pcden tv izlerken oluyo bırde. vga vb deyımlerle ilgili bılgım yok pek. bıraz daha acıklar mısın zahmet olmazsa
rem olabilir bi kontrol et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme