Şimdi Ara

DONMA SORUNU [Resimli]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc me Format Attıktan Sonra Donmaya Başladı. Donuyor ve Hiçbirşeyi Kullanamıyorum.

Donuyor Belki Bir Faydasını Görürüm Diye Biraz Balkonda Soğumasını Bekledim ve İçini Temizledim.

Yine Donmaya Başladı. Kasanın Yan Tarafını Açık Bıraktım ve Kasaya Bağlı Olan Fanı Söküp Ekran Kartının Üzerine Koydum ve Bekliyorum. Bu Donma Olayları Hava Sıcaklığından mı Kaynaklanıyor Acaba ?

NVIDIA GEFORCE 7500 LE 512MB

DONMA SORUNU [Resimli]

• + Olarak Şu An İse ne Denetim Masasında Bir Öğe Açabiliyorum nede Bilgisayarımın Özelliklerine bakabiliyorum ...
  • sorunu sasdece tek tarafli olarak ekran kartinda dusun me :D senin pc sadece ekran karti ile calismiyor ramlarin cok ısınıyorsa islemcil cok ısınıyorsa ve cpu macunu eskimis ise bu gibi olaylar dogmasi normal ve sicakliklarda hayli bir artti bu gunlerde gerekirse itina ile parcalarini tek tek temizle derim kolay gelsin heee bu arada ekran karti sicaklik degerin de normal ama fan takmani tavsiye ederim tabikide kolay gelsin tekrar....
  • driverları kurdun mu ? ve kasa içi sıcaklığı doğru sağladığından emin ol
  • Evet Driverlerim Tam.
    Kasayı Yeni Temizledim.
    4x512 Ram var bi sorun olur mu bilmiyorum fakat bu Sabaha kadar bi sorun yoktu
    Bugün İstanbul 43 Dereceymiş. Acaba Ondan Olabilirmi Diye Düşünüyorum.
    Biraz komik ama bunu yaptım artık. Bana Fazladan Sadece 15Dk Falan Kullanma Süresi Verdi

DONMA SORUNU [Resimli]

+ Olarak Bu Fanların Dönme Hızlarını Nasıl Ayarlarım ... İşlemci Üzerindeki Fanım Biraz Yavaş Gibi...

• Gerçekten güzel bir düşünce
  • :D pc yı buzbolabına koy ole bı dene:D bu daha enterasan olur
  • quote:

+ Olarak Bu Fanların Dönme Hızlarını Nasıl Ayarlarım ... İşlemci Üzerindeki Fanım Biraz Yavaş Gibi...
  • goruldugu uzere sorun yazilimsal degilmis bu cozum yolunu deneyerek sonucun donanimsal oldugu anlasilmistir dikkaat buyurursunuz ki arkadasimiz mavi kaplarin 1.sini ramlarin ustune 2. ekran kartinin ustune koymus bu sana 15 dk getirdiyse islemci ve ramler uzerinde yogunlas derim iyi bir sekilde arastirma yap ilk once ram sogutucusu al sonrada pc kac senelik bilmiorum ama termal macunu degistir derim + durumun musait ise cpuz ni yazarmisin ona gore fan soleyeyim sana islemcin icin
  • ya arkadaşlar düne Kadar böyle bir problemim yoktu. Format Attıktan sonra Oldu.

Nse Bir Defa Daha Ayrı Bir CD den Format Atıcam bakalım Sonuç ne Olacak...
  • kardeş aynen yeni cd dene eksik dosya filan sorun olmuştur canını sıkma hal olur.biz nelerle karşılaşıyoz bu hiçbişey.
  • Windows Xp Ultimate TR DVD wardı onunla formatımı attım sorun halloldu...Cevaplarınız için saolun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murd3R -- 19 Haziran 2008; 22:59:02 >
  • kasayı yan yatır
  • quote:

Orjinalden alıntı: adil07

kasayı yan yatır

hehe espiri...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.