Şimdi Ara

Donnie Yen IP Man 3D ile Dönüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz hort olcak ama filmin tarihi belli oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

Biraz hort olcak ama filmin tarihi belli oldumu

aynen bende sormuş olayım
  • Sinemada izlenir ama vizyon tarihi ne zaman belli olsaydı iyi olurdu.
  • ip man 1 i izlemiştim 2 de varmış hatta 3 çıkıyo
  • Ne zaman cikiyor?
  • bi film tutarsa ne olur cevabı bu filmde
  • En erken 2015
  • Güzel bir haber. Beklemedeyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Hong Kong'lu aktör Donnie Yen yeni Ip Man filmi için hazırlanıyor... Wing Chun sanatının öğreticisi Yip Man'nın ilk 2 hikayesi beğenilmişti. Yönetmenliğini Herman Yau yaptığı Ip Man 3: The Legend Is Born 2011 adlı filmde Yip Man'nin gençliğine değiniyordu. İp Man 2 filminin sonunda Küçük Bruce Lee'yi de görmemiz bizlere 3. film Bruce Lee ile ilgili olabileceği konusunda ip uçlarıda verebiliyor. Diğer seriler Yip Man 2 (2010) ve Yip Man 1 (2008) olarak hafızalarımızda yer ediyor. Ip Man 3 için üretim ne zaman başlayacak henüz belli değil Pegasus Motion Pictures, Ip Man 2013 yılını düşünüyor. Proje geliştirme aşamasında olduğunuda unutmayalım."

Anladığıma göre çekimleri bu sene başlayacak, 2014-2015 ten önce vizyona girmez.
  • Horttt Arkadaşlar vikipedi de Donnie Yen in sayfasına baktım oynadığı filmler listesinde ip man 3(çekim aşamasında) yazıyor :) Seneye olmadı bir dahaki sene izlicez İnşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_yldz_

Horttt Arkadaşlar vikipedi de Donnie Yen in sayfasına baktım oynadığı filmler listesinde ip man 3(çekim aşamasında) yazıyor :) Seneye olmadı bir dahaki sene izlicez İnşallah :)

Güzel haber
  • tüm seriyi izledim..
  • İlk iki film harikaydı iple çekiyoruz
  • Güzel haber çıksın hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

Horttt Arkadaşlar vikipedi de Donnie Yen in sayfasına baktım oynadığı filmler listesinde ip man 3(çekim aşamasında) yazıyor :) Seneye olmadı bir dahaki sene izlicez İnşallah :)

beyler bir kez daha konu hortladı pardon ama donnie yen cast da gözükmüyorhttp://www.imdb.com/title/tt2888046/?ref_=fn_al_tt_1 nedendir bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcakil34

quote:

Orijinalden alıntı: __SpartacuS__

beyler bir kez daha konu hortladı pardon ama donnie yen cast da gözükmüyorhttp://www.imdb.com/title/tt2888046/?ref_=fn_al_tt_1 nedendir bilen var mı?

Dostum "see full cast" seçeneğine tıkla topu topu 2 oyuncu ekli.2 oyuncuyla film çekmiyolardır heralde :) İmdb burda bahsetmiş ip man 3d de Donnie Yen den.

http://www.imdb.com/news/ni27978702/

• verdiğin linkteki tarih 11 mayıs 2012 benim linkin tarihi 1 may 2013 belki donnie yen projeden çekilmiştir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.