yıkarız lan orayı dağlın uleeyn yok gerçekten adını söle merak ettim
quote:
Orjinalden alıntı: l
bızım arkadasımıza yapıldı aynısı mersınde 1 cafedengırmıstı cıktık ankaradan gıttık gece ordaydılar kapıyı caldık açtı bır dayı oldurcek sankı bızı konusmalar fılan tam hatırlamıyorum ama 900 ytl hastane masrafı odemıstık adam ıcın artık neler oldu solemeye gerek yok
Sen knight mı oynican ii evladım geç şu makinaya seni soyalım siz biraz sivri zekanızdan kaybetmişsiniz...
gitmeyin kardeşim kafelere sizde.ben ölücemi bilsem kafe den oynamam.
burdan kötü niyetli kafe sahiplerine de
tmm beyler söylüyorum adını
avcılarda yeni açılmı leydiles int cafe
quote:
Orjinalden alıntı: l
bızım arkadasımıza yapıldı aynısı mersınde 1 cafedengırmıstı cıktık ankaradan gıttık gece ordaydılar kapıyı caldık açtı bır dayı oldurcek sankı bızı konusmalar fılan tam hatırlamıyorum ama 900 ytl hastane masrafı odemıstık adam ıcın artık neler oldu solemeye gerek yok
mersinde hangi cafe bende mersinliyim
quote:
Orjinalden alıntı: Baran-06
Cafenin tam adresini ver yarın 3 otobüs ordayız
3 otobüs bide
quote:
Orjinalden alıntı: Arthur
gitmeyin kardeşim kafelere sizde.ben ölücemi bilsem kafe den oynamam.
burdan kötü niyetli kafe sahiplerine de
yazık ya
bilmediğin cafeye gitmekle hata yapmıssın bi kere ama cafe kaçmıyo yerinde git hakkını ara
Gitsin hakkını arasın her cafede deyil ama çoğu net cafelerde böyLe olaylar oluyor malesef geçmiş olsun ama ben soyulsaydım ve kimin yaptığını bilseydim ....
cafe ismi için saol bu hafta sonu kesinlikle araşıracam benim de ark war trojen buldu eer yapabilirsek onların makinaya sokarız yanlış anlamayın arkın trojen olayı ko la ilgili deil ko şifreleride geliyoda o çounlıkla msn heckliyo mal anlamıyo ko dan
quote:
Orjinalden alıntı: einhander
gecmıs olsun arkadaslar nasıl bır zıhnıyettırkı boyle davranabılır aklım almıyor artık boyle cafelerdemı turemıs
yaptıkları hıcte ıyı birsey degıl ya nasıl ınsafsız olurlar adam bana öle dese masalardan bırıne el surmem bile.
haa uyarmış olim aynı olay avcılara balı olan parsellerde özgür int cafedede olmaktadır dikkat !! şimdi temizlendi diyolar ama inanmıyorum
bana böyle bişey olcak alırım arkadaşları o adamı dövmeye giderim :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme