Şimdi Ara

Dönüşte sürtünme sesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda CRV 18.000 km de aracım var.Dönüşlerde sürtünme sesi işitiyorum.Neden olabilir?

• quote:

Orjinalden alıntı: eyemdemre

Honda CRV 18.000 km de aracım var.Dönüşlerde sürtünme sesi işitiyorum.Neden olabilir?

Belki de her seferinde sürtüyosundur bir yere
    Şaka şaka

Belki de sürtünme sesi dediğin direksiyon servosunun sesi olabilir mi? Hidrolik pompasının falan?
  • ya hidrolik direksyon pompasında hidrolik kalmamıştır
    ya da pompasında bi sorun vardır
  • Eğer gerçekten de lastik karosere sürtmüyorsa (jant lastik değişikliği yapıldı mı bilmiyorum) problem aks kafalarında olabilir...
  • Aslında bunun ne olduğuna en iyi sen karar verebilirsin, yani lastiğin çamurluğa veya iç kasnağa sürtme sesiyle mekanik aksamdan gelebilecek sesler aynı değildir, biz buradan sesi duymadan anlayamayız...
  • Eğer dediğin olay direksiyonu tam kırmada yapıyorsa bu pompadan gelen ve normal bir ses... ama normal bir dönüşte normal bir direksiyon hareketinde yapıyorsa aklıma tek gelen gene hidrolik pompası ama bu sefer ses bir sorunun göstergesidir..

+1
    quote:

Orjinalden alıntı: djoz

Aslında bunun ne olduğuna en iyi sen karar verebilirsin, yani lastiğin çamurluğa veya iç kasnağa sürtme sesiyle mekanik aksamdan gelebilecek sesler aynı değildir, biz buradan sesi duymadan anlayamayız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n2oforce -- 14 Kasım 2006; 21:48:15 >

• ön amortisörleri kontrol ettiriniz..
  • Aks baslarında körük oluyor bazı arabalarda (lastik bir parca, cok bir ise yaramayan ucuz birsey.) Eger o parcalandı, yırtıldı ise surtunme yapıyor olabilir. Benim basıma gelmisti...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.