Şimdi Ara

Doom 3 ve Quake 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Şiddetle beklenen Doom 3 ve Quake 4 için, kesin olmayan çıkış tarihleri açıklandı. Doom 3, 31 Mart 2003'de; Quake 4 ise 28 Aralık 2003'de bizlerle olacak. Tabi bir değişme olmazsa."

• çüşş.
  • bende zaten o zamana kadar ekran kartını anca upgrade ederim hehehee
  • sadece ekran kartımı bence bütün sistemi
  • zaten doom 3 ün yapımcıları açıklama yaptı...
    Doom 3 oynayabilmeniz için "en azından" ge force 5 ekran kartına ihtiyacınız olacak!!!
  • Yaa inanmayın bunlara hala alışamadınız mı?
    Quake 3 çıkarken de böle abartılmıştı..
  • Nebi+1...

Doğru.. çıkana kadar '99 başından beri tonlarca test sürümü,tonlarca haber çıkmıştı..
    Ne de olsa bu hususta güzel reklam yapabilmiş bir şirketin oyunuydu...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de çıkınca büyük bir medeni cesaret gösterip imzadaki sistemle oynamaya kalkışıcam..
    ne bu yaa...
    demişiz bi kerrem often upgrade sux diye...
  • Cozb sen uçmuşsun.Carmack 800x600 veya 1024x768 de max detail de Geforce 3'te 30 fps ortalama verecek biçimde oyunu programladıklarını açıkladı.Oyun Radeon 8500 ve gf3 serisinde rahat oynanır.Eğer FSAA ve/veya Anisotropic filtering kullanmak istiyorsan nv30 ya da radeon 9700 almak gerekir.
  • ya arkadaşlar bunlar her büyük oyun çıkmadan önce yapılan söylentilerdir bir nevi reklam ve birazda abartma.
    Unreal içinde öyle denmişti ben gf3 ti 500 le 1280*960 da her şey high da onuyorum rahatça bazı haritalarda sadece hafif yavaşlama oluyor onun için renk çözünürlüğünü 16 yaptım oldu bitti yani abartıldığı kadar olmuycak hiç bi zaman...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Kesker</i>
    <br />Cozb sen uçmuşsun.Carmack 800x600 veya 1024x768 de max detail de Geforce 3'te 30 fps ortalama verecek biçimde oyunu programladıklarını açıkladı.Oyun Radeon 8500 ve gf3 serisinde rahat oynanır.Eğer FSAA ve/veya Anisotropic filtering kullanmak istiyorsan nv30 ya da radeon 9700 almak gerekir.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

walla bi yerden duydum. doğruluğunu tam olarak bilmiyorum
  • Yaw o kadar zorlayıp insanları uyuz etmekse amaçları bunda çok daha başarılılar...[:(!] Adam gibi oyun yapsınlar yeter..Yok "şu kartla oynarmış yok bununla olmazmış" madem kimse oynayamacak bu zıkkım oyunları alsınlar bir taraflarına.............Derdimizi anlasınlar artık...Ne bu ya!? Biz upgrade ile uğraşmak için mi doğduk lo...[:P]
  • sana katılıyorum java...
    bu kazıklar yeter....

http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=15575
  • o haaaa 9700 degil nv30 dan hızlımıymıs geforce5
  • meydey45 bu son yazdığının bi anlamı var mı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.