Şimdi Ara

Doom Bots (Felaket Botları) geri geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harrowing'e özel, doom bots oyun modunun geri geleceği açıklandı. Bu sefer 2 farklı şekilde geliyor. İlk mod ''The Teemoing'' : 15 dakika savunmamız gerekiyormuş 15 dakika dolunca botlar birleşip küçük şeytan kostümlü (little-demon teemo) teemo'yu çıkarıyorlarmış. Onu da kesince oyun bitiyor. Ayrıca botların kuleleri hasar yemiyor yani pushlayıp bitirme şansımız da yok.

''The Gauntlet'' modunda ek olarak oyun içindeyken botların zorluk seviyelerini 1'den 100'e kadar değiştirebiliyormuşuz. Eskiden oyuna girerken seçiyorduk bu sefer oyun içinde /votelevel 50 gibi belirliyormuşuz. Yine teemo var :D

Çalılar hasar veriyor, Ivern alıp trolleyebilirsiniz :D

İlk çıktığı zaman inanılmaz zevk almıştım, böyle savunma modları daha çok hoşuma gidiyor 5v5 modlara göre.

Şu an PBE'ye gelmiş youtube'dan izleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.riftherald.com/lol-patch-notes/2016/10/5/13173732/doom-bots-harrowing-lol-game-mode

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/community/q/riota-sorda-felaket-botlari-ejderhalar-ve-denge

+BEN

Doom Bots (Felaket Botları) geri geliyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 13 Ekim 2016; 11:53:41 >

• Ulan Morgana ne optu be çalıdan garen fiddle felan fırlardı özlemişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sevindim. Belki bazıları dikkat etmemiştir ama yeni sihirdar vadisine ilk kez gelecek bu mod ve çok çok yakışmış. Diğeri siyah olmuştu resmen anlaşılmıyordu. Ve şehir dışında olduğum için sadece gameplay izleyebilmiştim. 2 yıl sonra geldi sürekli oynarım o haftasonu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.