Bildirim
**********DOOM3***********
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
afedersin ama sen buna kaldırıyo deme benim oynadığım doom 3 başka bi oyundu:)
zaten halen böyle bi sistem sahibi olanlar oldukça azdır ve de böyle bi oyundan haberleri bile yoktur -
ya beyler amd2.4 256mb gforce mx440 yeni cıkan oyunları kaldırabilirmi.. arkadasın gosterdigi kalitede diil tabikide ama daha oynanılabilir duzeyde calışırmı bu sistemle? -
o doom mu ya :D -
LOL -
nu ne bea güzzelim oyun şiş kepab olmush -
helal valla mx400 ler bile kaldırmıyor -
arkadaşlar belki o kadar kaliteli görüntü değil ama yinede fps değeri yüksek oynanır düzeyde -
Feyk bu feyk Hakkatren bu ne yaw. Doom3'ten tiksindim ya(sanki önceden tiksinmiyordum ). Bencede çalıştırmada hata verse o hata mesajının görüntü kalitesi bile daha iyidir bu oyundan -
3dfx firması kapanmasına rağmen bu kadar desteğin olması güzel.
Bende şöyle bir haber vereyim Half Life2 ' de amigamerlin 3.1 sürücüsü ile Voodoo5 5500 ve Voodoo4 4500 de çalışıyor.(2 kartta bende var ve denedim.Voodoo5 il oldukça akıcı ve güzel bir görüntü kalitesi çıktı.)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X