Şimdi Ara

Doping ilaç alımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar abiler sporcuların kullandığı ve deli gibi koşsanda yorgunluğu göstermeyen doping ilaçlarına nerede sahip olabilirim ? Bu konu hakkında acil bilgiye ihtiyacım var.

• Aferin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Aferin

Sadece 1 maçlığına lazım , maç resmi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşbaz -- 18 Ocak 2014; 12:50:32 >
  • Doping Git oyna işte ne doping alıyorsun bir de bahane bir maçlığına filanmış.Ne o arkadaşlarla iddiaya mı girdiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

Doping Git oyna işte ne doping alıyorsun bir de bahane bir maçlığına filanmış.Ne o arkadaşlarla iddiaya mı girdiniz

Yok hocam resmi maçlarım ileride başlayacak hazırlık maçımız var ve ben hasta olduğum için yaklaşık 15 gün yatakta kaldım idman yapamadım son 2 dir idmana öksürükle çıkıyorum. Maçların başlamasına az kaldı idmanlar aksadı hastalık vardı hocanın gözüne girmem lazım sadece 1 maç lazım.
  • uyuşturucu ve uyarıcıların her türlüsü vücuda çok zararlıdır.dopinglerin bir çoğu uyarıcı sınıfına girer, yorulduğunu hissetmezsin ama kalp krizinden gitme riskinde çok fazladır.Hele ki bir maçta.

uyuşturucunun türlüsünü kullandım, gözünüzü seveyim bulaşmayın şöyle şeylere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

Aferin

Sadece 1 maçlığına lazım , maç resmi değil.

Aferin dedimya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sustanon nasıl bir ilaç
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: agir psikotik

uyuşturucu ve uyarıcıların her türlüsü vücuda çok zararlıdır.dopinglerin bir çoğu uyarıcı sınıfına girer, yorulduğunu hissetmezsin ama kalp krizinden gitme riskinde çok fazladır.Hele ki bir maçta.

1 maç bu kadar etki ediyor demek
  • quote:

quote:

uyuşturucu ve uyarıcıların her türlüsü vücuda çok zararlıdır.dopinglerin bir çoğu uyarıcı sınıfına girer, yorulduğunu hissetmezsin ama kalp krizinden gitme riskinde çok fazladır.Hele ki bir maçta.

özellikle uyarıcılar böyle kardeşim.aslında yoruluyorsun ama sadece yorulduğunu hissetmiyorsun.haliyle kalp krizi riskin çok fazla oluyor..

ayrıca bunların bağımlılık riski de çok fazladır.SAKIN AMA SAKIN bir kereden bir şey olmaz deme, gözünü seveyim.Her şey o bir kere ile başlıyor zaten, çok pişman olursun..

• quote:

quote:

quote:

özellikle uyarıcılar böyle kardeşim.aslında yoruluyorsun ama sadece yorulduğunu hissetmiyorsun.haliyle kalp krizi riskin çok fazla oluyor..

ayrıca bunların bağımlılık riski de çok fazladır.SAKIN AMA SAKIN bir kereden bir şey olmaz deme, gözünü seveyim.Her şey o bir kere ile başlıyor zaten, çok pişman olursun..

İlginiz için teşekkür ederim sanırım uzak duracağım peki maçtan önce bir şeyler öneriyor musunuz çünkü eksiğimi fazla göstermemem gerekiyor ve büyük ihtimalle ilk 11 de çıkacağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlginiz için teşekkür ederim sanırım uzak duracağım peki maçtan önce bir şeyler öneriyor musunuz çünkü eksiğimi fazla göstermemem gerekiyor ve büyük ihtimalle ilk 11 de çıkacağım.

mevkiine göre değişir şimdi, bir defans oyuncusuysan çok fazla riske girme, kanat oyuncusuysan işin daha zor ama içeri kat etmeden daha çok asiste odaklan mesela orta saha ya da kanatsan, forvetsen de biraz zeki olman lazım, golü kovalıcaksın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

mevkiine göre değişir şimdi, bir defans oyuncusuysan çok fazla riske girme, kanat oyuncusuysan işin daha zor ama içeri kat etmeden daha çok asiste odaklan mesela orta saha ya da kanatsan, forvetsen de biraz zeki olman lazım, golü kovalıcaksın..

Bakalım neler olacak

• Bir sporcu olarak kesinlikle kullanilmaini onermiyorum fakat cevremde kullananlarda var genellikle efedrin tercih ediliyor performans artisi saglasada yan etkileri fazla.Dogal yollarla beslenme dikkat ederek ve salon calismalari ile eksiklerini orta vadede halledersin hangi sporu yaptigini bilmiyorum fakat patlayici guce ve cabukluk onemliyse kontrollu kreatin yuklemeside yaoabilirsn ilerleyen donemlerde acele etme zamana birak yeterki ne olmak istedigini bil kimse bir macta yildiz veya kotu oyuncu sifatina kavusmuyor.Basarilar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Bir sporcu olarak kesinlikle kullanilmaini onermiyorum fakat cevremde kullananlarda var genellikle efedrin tercih ediliyor performans artisi saglasada yan etkileri fazla.Dogal yollarla beslenme dikkat ederek ve salon calismalari ile eksiklerini orta vadede halledersin hangi sporu yaptigini bilmiyorum fakat patlayici guce ve cabukluk onemliyse kontrollu kreatin yuklemeside yaoabilirsn ilerleyen donemlerde acele etme zamana birak yeterki ne olmak istedigini bil kimse bir macta yildiz veya kotu oyuncu sifatina kavusmuyor.Basarilar..

Efedrin metamfetamin sentezinde kullanılır ve enerji verici, uyarıcı özelliği var.kim bilir kaç yaşında daha çocuk özendirmeyin şöyle şeylere..

• doping alan futbolcu olmaz.Bir sürü test filan oluyorlar eğer doping alıran ileride profosyenel futbolcu filan olamazsın her futbolcu alsın doping .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Bir sporcu olarak kesinlikle kullanilmaini onermiyorum fakat cevremde kullananlarda var genellikle efedrin tercih ediliyor performans artisi saglasada yan etkileri fazla.Dogal yollarla beslenme dikkat ederek ve salon calismalari ile eksiklerini orta vadede halledersin hangi sporu yaptigini bilmiyorum fakat patlayici guce ve cabukluk onemliyse kontrollu kreatin yuklemeside yaoabilirsn ilerleyen donemlerde acele etme zamana birak yeterki ne olmak istedigini bil kimse bir macta yildiz veya kotu oyuncu sifatina kavusmuyor.Basarilar..

Efedrin metamfetamin sentezinde kullanılır ve enerji verici, uyarıcı özelliği var.kim bilir kaç yaşında daha çocuk özendirmeyin şöyle şeylere..

Hocam efedrinin etkisinide kullaniminida bilirim farkettiyseniz bir onceki mesajimda belirttigim gibi kullanimini kesinlikle onermiyorum sadece cevremde kullananlar oldugunu belirttim.Spor dolu gunler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.