Arkadaşlar Kanmayın Diyorum Çoğumuz Gibi bende eski Ttnet Mağduruyum 6-8 kasmaları int kopmaları vs... Ama gelen gideni aratırmış DOPİNG (doping bir Kazık Hertürlü ttnet rahatsızlığını hatasını kopmasını net yavaslamasını 5 hatta 10 ile çarpın)
Ki ttnette en azından bir Yönetici bulup sıkıntınız buyukse Dile getirme hakına sahipsiniz Dopingde üye olana yani sözleşmeyi imzalayanakadar telefonlar yağdırıyor süper kurulmus tavlamasanatından alınmıs konusmalar Peki sonra ne oluyor derseniz Çürümüş Göz boyama üzerine kurulmus Bir müşteri hizmetleri Ki müşteri hizmetlerinden rahatsızlıgını müşteri hizmetlerine bildiriyorsun Sözde işe yarmaz bir mail sistemleri
Lafın kısası Arkadaslar TTneti ilahlaştırılmak için kurulmus Çürümüş bir sistem ve Bir okadar Para ile akıllarını bozmus Çürümüş insanlar tarafından yönetilen Sizinle Uğrassındie Asgeri ücrete çalıstırılan müşteri hizmetleri personelleri ve Tıkanmıs şikayet hatları. büyük bir ihtimalle ttnetten fazla şikayet alan hiç bir akkılışirketin çalısmadığı bir şirket bu Millenicom Kandırılmıs Şirketlerde enfazal 4-5 ay çalsıp sözleşmelerini fes ediyor Hatta Kargo şirketleri bile bunlarla Çalısmıyor.
Arkadaslar Uzakdurun bu ve bunun gibi uyanık geçinen şirketlerden. BEN BAŞI YANMIS BİRİ OLARAK SÖYLÜYORUM SAUN SÖZLEŞME ARASI FARKI CEZAYI ÖDEYİP İNTERNETİMİ KAPATIRIYORUM BUNU BİLE YAPABİLMEK İCİN 50 LİRAYI GECKİN ARAMAYAPMAK ZORUNDA KALDIM TOPLAMDA 250 LİRAYI GECKİN ARAMA YAPMISIMDIR MİLLENİCOMA DAHA DAHA ANLATIRIM AMA GEREK YOK GENE SİZ BİLİRSİNİZ AMA UZAKDURMANIZI TAVSİYE EDERİM
Benide geçen gün aradılar doping firmasından , onun üzerine buraya forumda buraya gelip araştırmıştım konuyu olumsuz yorumları okuyuncad vazgeçtim tabiki.
Ancak şunu belirtmek istiyorum, beni arayan yetkili,
bana sizin internet anlaşmanız bitmiş bize geçermisiniz deyince siz nerden biliyorsunuz dedim, sisteme öyle yansımış diye cevapladı.
ben herhangi bir anlaşmam olmadığını söyleyince kampanyanız bitmiş diye devam etti, bende herhangi bir kampanyadan yararlanmadığımı
söyleyince afedersiniz yanlışlık olmuş deyip geçiştirmeye çalıştı. Tabiki söylediklerinin bir yanlışlık olup olmadığını bilemem ama
her ihtimale karşı dikkat etmekte fayda var arkadaşlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme