Şimdi Ara

Doran stacklemek yada wriggle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wriggle sadece kog'maw ve miss fortune a çıkıldığını gordum dorana stacklemeye göre ne farkı bu 2 ad carry ye cıkılıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lungey

wriggle sadece kog'maw ve miss fortune a çıkıldığını gordum dorana stacklemeye göre ne farkı bu 2 ad carry ye cıkılıyor ?

bütün ad carryler çıkabilir, 2sine has bir item değil.
  • yanımdaki support hıyarın önde gideniyse beleş ward, lifesteal, hafif ad ve armor için wriggle alıyorum. dorandaki amaç lanede karşıyı ezmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

yanımdaki support hıyarın önde gideniyse beleş ward, lifesteal, hafif ad ve armor için wriggle alıyorum. dorandaki amaç lanede karşıyı ezmek

+1 kesinlikle supportun malsa alınmalı :D
  • Ben tercih etmiyorum. Fiyatıyla, verdiği ad, armor falan filan ad carry için pek gerekli değil, hem buildini geciktiriyor, dorans stackleyip ardından ie falann gitmek daha mantıklı. belki kogmawa çıkılır onda da wriggledan sonra phantom rushlayacağın için yani.
  • vayne ile çıkıyorum genelde ama yanlış mı yapıyorum acaba?
  • yanına sana sustain sağlayan bir support yoksa wriggle alınır. varsa gerek yok 2x dorans daha iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AP Xin Zhao
    12 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • - Place ward omg
    + No money
    - So why did u get gold items?
    + For items idiot?

Lantern al..
  • lanede bariz üstünlüğümüz varsa doran alirım.

• quote:

wriggle sadece kog'maw ve miss fortune a çıkıldığını gordum dorana stacklemeye göre ne farkı bu 2 ad carry ye cıkılıyor ?

oyuna bu haftamı başladın kardeş
  •  Doran stacklemek yada wriggle
  • quote:

yanımdaki support hıyarın önde gideniyse beleş ward, lifesteal, hafif ad ve armor için wriggle alıyorum. dorandaki amaç lanede karşıyı ezmek

doranda amaç karşıyı ezmekmiş
    karşı tarafta doran alınca ne oluyor ezemiyor musun ? durum eşitlenmiyor mu senin mantığa göre eşitlenmesi lazım çünkü.
    dorandaki amaç ad'yi artirip last hitlerde sorun yaşamamak ve lane'de daha fazla kalabilmek ve az biraz hp'ye sahip olmaktır noob. forum bi halt bilmeyen ama kendini bişi sanan ergen kayniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric the Raven

quote:

karşı tarafta doran alınca ne oluyor ezemiyor musun ? durum eşitlenmiyor mu senin mantığa göre eşitlenmesi lazım çünkü.
    dorandaki amaç ad'yi artirip last hitlerde sorun yaşamamak ve lane'de daha fazla kalabilmek ve az biraz hp'ye sahip olmaktır noob. forum bi halt bilmeyen ama kendini bişi sanan ergen kayniyor.

İnsanları ezmekten zevk mi alıyorsunuz? Millete ergen diyip durunca ne kazanıyorsunuz? Adam insan gibi bir şey yazmış, yanlışı varsa bile hemen noob demeniz gerekmez. Kusura bakmayın ama sizin gibi "pro"lar yüzünden insanlar yorum yazmıyor artık, bu yazdığıma nasıl bi kalıp bulurlar diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

quote:

İnsanları ezmekten zevk mi alıyorsunuz? Millete ergen diyip durunca ne kazanıyorsunuz? Adam insan gibi bir şey yazmış, yanlışı varsa bile hemen noob demeniz gerekmez. Kusura bakmayın ama sizin gibi "pro"lar yüzünden insanlar yorum yazmıyor artık, bu yazdığıma nasıl bi kalıp bulurlar diye.

haklısın dediğinde bir nebze ama sadece bir nebze...bunlar daha fazlasını hakediyor bilmeyen birini saatlerini günlerini belki aylarini çalabilecek hatalar bunlar

• quote:

quote:

Öyle alaycı konuşmussunki ağzına kürekle vurasım geldi kimsin sen? Gören doublelift tavsiye veriyor zanneder.

Evet 1 doranla adam EZMEye başlarım doransız ezemiyorum 1 doran belki oyunu döndürür. Ve karşı taraf doran almasza onu rahat rahat EZMEye başlarsın çünkü ad, hp'n adama göre daha fazla olur sürekli rahatsız edersinki tekrar back gitmek zorunda kalsın ve exp.ten, farmdan uzak kalsın. " forum bi halt bilmeyen ama kendini bişi sanan ergen kayniyor."

• Gerçekten karşı Doran stack'leyip sen stack'lemeyince adam sustain'de senin önüne geçiyor ve nihayetinde eziliyorsun. Ama gank'lerle düzelmeyecek durum da değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do I Have To

quote:

oyuna bu haftamı başladın kardeş

evet öyle varsayarsak ne farkı olduğunu açıklarmısın kardeşim ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.