Şimdi Ara

Dorco Pace 3 Traş Bıçağı (8,45) ve 4 Adet Yedek (7,80) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
2
Favori
6.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AJANSMUREKKEP

Konu açılalı baya olmuş ama konuyla yakından ilgili olduğum için cevap yazma gereği duydum. Önce kısa bir bilgi vereyim.

DORCO TÜRKİYE

Dorco, Güney Kore menşeili, kökeni 1955 kadar uzanan bir firmadır. 55 yılı aşkın süredir jilet, mutfak bıçakları ve kırtasiye kesicileri olmak üzere çelik alanında 1200 ürün ve marka olarak hizmet vermektedir. Dorco Asya Kıtası’nın tıraş ürünleri pazar lideridir. ABD dahil 97 ülkede satılmaktadır. Ve dünyadaki pazar payı büyümeye devam etmektedir. dorco müşterilerin uygun bir yaşam sürmeleri için yeni teknolojiler ve çevresel açıdan sürdürülebilir ürünler geliştirmek için var gücüyle çalışmaktadır. 2015 yılında jilet ve tıraş bıçakları sektöründe küresel liderlerden biri olmayı hedeflemektedir. İçinde bulunduğumuz yıl itibari ile Mopes firması distribütörlüğünde Türkiye pazarına girmiştir.

Tıraş bıçakları olarak markası “PACE” ve "SHAİ" dir. Dünyanın ilk 6 bıçaklı tıraş sistemi yanı sıra, patentli açılı bıçak platformu da dahil olmak üzere, tüketicisine tıraş konforunu doruk noktasında yaşatmaktadır. Dorco tıraş bıçak sistemleri ve aksesuarları, yine dünyada ilk kez kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı, teknolojisi özel olarak geliştirilmiş ve üstün kalite ile üretilmiştir.

Resmi dilde bu arkadaşlar.

Gelelim kullanıcısı olarak ürüne. Ürün cidden 10 üzerinden 9 bana göre.

Tıkanma derdi yok.
    Atıyorum 3 bıçaklı aldınız, daha sonra 6 bıçaklıya geçiş yaptınız. ayrı bir sap almanıza gerek yok. Aynı sapla bu kartuş tipinide kullanabiliyorsunuz.
    Tıkanmadığı için bıçaklar erozyon olmuyor. Bıçaklar açısından bu çok önemli. Erozyon olmadığı için bıçaklar körelmiyor. Örnek olarak 6 bıçaklı kullan atla 50 + tıraş olabiliyorsunuz. Bu kısaca hesaplarsak 50 tıraş = 3 TL
    Asla ucuz değil hesaplı bir ürün.
    6+1 bıçaklı ürünü var. Ön yüzde 6 arka yüzde 1 bıçak. arka yüzdeki bıçak favori ve sakal köşelerinde işe yarıyor. Onu henüz kullanmadım. Ama sıra onda :)

Türkiye distiribitörü mopes kimya.

Resmi sitesiwww.dorcotr.com ürünler hakkında detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Bayilikler veriliyor. Ankarada hemen hemen her market zincirinde var. İstanbul dada yeni yapılanıyor, izmirde ay sonu itibari ile bayilik verildi diye biliyorum.

Sonuç şu gilettin türkiye tahtı sarsılıyor gibi. Bir çok firma geldi gitti ama ben şimdiye kadar dorco gibisini kullanmadım.

Ankarada olan arkadaş varsa elimde bir kaç tane tester var. Paylaşabilirim. Saygılarımla

Dorco Pace 3 Traş Bıçağı (8,45) ve 4 Adet Yedek (7,80) Dorco Pace 3 Traş Bıçağı (8,45) ve 4 Adet Yedek (7,80)

hocam daha önce deneyimlediğim diğer muadil (bilinmedik marka anlamında) kalite olarak çok kötüydü . mesela kapanmadan önce diasanın benzer bir ürünü vardı , yine bimin buna benzer bir ürünü vardı . sakallarım çok sert olduğu için resmen zımparayla kazır gibi ikinci darbeyi can havliyle vurup kaldırıp attım hepsini . daha önce bu markanın konusu açılmıştı yine arkadaşın bahsettiği gibi ve orada da çok fazla övülmüştü makina . lakin güvenip yeniden aynı hataya düşmek istemedim .

bulunduğum şehirde (edirne) uzun süredir bakıyorum ama bir türlü denk gelmedim daha . bayram tatili için ankarada olacağım , eğer sizin içinde uygun ise , bahsettiğiniz tester üründen deneme amaçlı almak isterim .

• Mach3 varken baska maceralara giresim gelmiyo ogretmenim ama cok sukur bir yildir haftada bir kez tıraş oluyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt
    Acı bir kahvemi içerseniz memnun olurum. Testır yerine orjinal ürün ayarladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJANSMUREKKEP -- 15 Temmuz 2015; 11:34:19 >
  • kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Kimse bilmediği bir şeyi yüzüne sürmek istemez :) kesinlikle haklısınız. Dediğim gibi Ankara da olan arkadaş varsa ücretsiz olarak ürün verebilirim. Deneyimlerini burada paylaşırlarsa sonucu görmüş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

Makine guzelde tahris cok ve cene alti boyun gibi yerlerde tam almiyor. wilkinson quatro modelinden memnunum. Hafta da 3 tras ile 3 ay gidiyor.

Çok fazla tahriş yapıyor, buradaki yorumlara göre almıştım ama biraz şişirmişler. Belki piyasadaki malların ellerinden çıkarılması için sistematik yapılmış, yorumlar olabilir. Aldığıma pişmanım.

Mach3 10 numara... Winkinson'a da iyi diyorlar onu deneyemedim
  • quote:

Kimse bilmediği bir şeyi yüzüne sürmek istemez :) kesinlikle haklısınız. Dediğim gibi Ankara da olan arkadaş varsa ücretsiz olarak ürün verebilirim. Deneyimlerini burada paylaşırlarsa sonucu görmüş oluruz.

Ben ankaradayım ancak ücretsizden ziyade ürünün sürekli olarak bulunduğu mağaza bilgisi paylaşırsanız memnun olurum... a101'den aldım diye hatırlıyorum ama bu aralar ürüne hiç denk gelemedim...

memnundum makineden ama sapı kırdım, elimde katuşlar kaldı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fox913 -- 15 Temmuz 2015; 15:27:16 >
  • Sakarya da bulabileceğimiz bir yer var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Acı bir kahvemi içerseniz memnun olurum. Testır yerine orjinal ürün ayarladım.

teşekkür ederim . Allah'tan bir engel çıkmaz ise , memnuniyetle gelirim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 15 Temmuz 2015; 16:26:07 >
  • AJANSMUREKKEP A kullanıcısına yanıt
    istanbul sarıyerdeyim.
  • Achina A kullanıcısına yanıt
    sakarya için bilgim yok. bilgi edinip burada yayınlarım.
  • Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    istanbul için bayramdan sonra inşallah oradayım. yada levente uğrama şansınız varsa sizin için de ayarlayabilirim.
    6+1 ellerinde kısıtlı sayıda mevcutmuş. ürün yenilenmiş eylül ayında Türkiye ye geliyormuş. Tester yok malesef. Ayrıca kullan at 6+1 de gelecekmiş bu şu demek muhtemelen 3 tıraş bıçağını 10 tl gibi bir ücrete alabileceğiz. hangi markette var bilmiyorum ürün fiyatı öğrenebilirim isterseniz.

ellerinde kısıtlı miktarda bulunmasının nedeni türkiye de kartuşlu ürün kullanımı %20 kullan at %77 diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJANSMUREKKEP -- 16 Temmuz 2015; 0:15:14 >
    satın alabileceğimiz market falan yok mudur?

ilk sefer almak birşey değilde yedek kartuşları bulmak sorun olmaz mı?

sizin yeriniz 4.levent finansbank'ın yanındaki sokak sanırım, oradan satışınız var mı?
    büro orası. öğrenip bilgi vereceğim.
    3 bıçaklısını kullanıyorum şuan zaten 8 yedek kartuşum var şuan :)

ama 6 bıçaklı modelin o arkasındaki tek bıçak(favori) falan düzeltmek için o baya lazım oluyor bana.
    6 bıçaklılar yeterli sayıda olmadığı için marketlere verilmemiş. ellerinde kısıtlı miktar var. fiyat konusunda da yardımcı olmaya çalışacağım inşallah.
  • sakaryada bayi varmış. detaylı bilgi edinip size bilgi vereceğim.
  • Mach 3, makina ve 4 bıçak ( makina ağzındaki ile toplam 5 bıçak ) bugün makro markette 17,47 tl idi. Birkaç gündür bu fiyat, ama kaç gün daha devam eder bilmiyorum.

• quote:

sakarya için bilgim yok. bilgi edinip burada yayınlarım.

Teşekkür ederim iilginize

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerde kullandım ben çok sert ve hızlı çıkan sakalım var bir başlıkla bir buçuk ay traş oldum bir komutan demedi bile niye traş olmadın diye askere gidenler bilir akşam traş olursun sabah komutan traş olmadın diye azarlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.