Şimdi Ara

Doss çok yaygınlaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynen tf yi kazaninca arkadasla oyundan dustuk 500ping sabit tekrar baglanamiyorsunda sunucu yanit vermiyor oyun kayiplara karisiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaygınlaşmasının sebebi kaynak kodları internetin leş forumlarında mevcut evinizde 100mbit ve üstü bağlantınız varsa kendi drophack programınızı kendiniz yapabilirsiniz ki kaynak kodlarının internette olmasından dolayı herkez bu işi yapmaya başladı 5 tane farklı yer var satan sadece benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

yaygınlaşmasının sebebi kaynak kodları internetin leş forumlarında mevcut evinizde 100mbit ve üstü bağlantınız varsa kendi drophack programınızı kendiniz yapabilirsiniz ki kaynak kodlarının internette olmasından dolayı herkez bu işi yapmaya başladı 5 tane farklı yer var satan sadece benim bildiğim

yanlış bildiğini düşünüyorum. ddos olayı tek bilgisayardan yapılan bir olay değil. ayrıca riot'un bir maç için ayırdığı şeyleri bilmiyoruz. yani atıyorum makinalar çok güçlü olabilir ancak maçın oynandığı alan/ip ya da her neyse düşük olabilir. her maç için ufak odacıklar gibi düşünün. ayrıca 6k zombi çok düşük bir olay. bu serverler 6k yüklenmeye dayanamayacak olsa hiç oynayamayız. çok yüksek miktarda saldırı yapıyorlar bence o an o maçın odacığına. benim ezik sitelerime bile 400gbit saldırılar 150k tekiller geliyordu yavaşlatma düşürme adına. ddos ile aynı mantık yani. o kadar düşük şeyler değil.

• Ilginc halbu ki 90larda yitirmisti populerligini windows 95ten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya az önce oynuyorum farm yaparken veya dürtmelerde falan bişey olmuyor, adamı almak için girişince veya 2v2 tf de bile donuyor oyun. Aslında oyun donmuyor sadece herom donuyor. Bu ddos mudur yoksa başka bir şey mi??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaxn

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

yaygınlaşmasının sebebi kaynak kodları internetin leş forumlarında mevcut evinizde 100mbit ve üstü bağlantınız varsa kendi drophack programınızı kendiniz yapabilirsiniz ki kaynak kodlarının internette olmasından dolayı herkez bu işi yapmaya başladı 5 tane farklı yer var satan sadece benim bildiğim

yanlış bildiğini düşünüyorum. ddos olayı tek bilgisayardan yapılan bir olay değil. ayrıca riot'un bir maç için ayırdığı şeyleri bilmiyoruz. yani atıyorum makinalar çok güçlü olabilir ancak maçın oynandığı alan/ip ya da her neyse düşük olabilir. her maç için ufak odacıklar gibi düşünün. ayrıca 6k zombi çok düşük bir olay. bu serverler 6k yüklenmeye dayanamayacak olsa hiç oynayamayız. çok yüksek miktarda saldırı yapıyorlar bence o an o maçın odacığına. benim ezik sitelerime bile 400gbit saldırılar 150k tekiller geliyordu yavaşlatma düşürme adına. ddos ile aynı mantık yani. o kadar düşük şeyler değil.

kardeşim ben 6k zombiden falan bahsetmedim makinalarla alakası yok her oda kurulduğunda riot bir ip atıyor bu ip yi bulup vps sunucusuna ddos isteği yolluyorsun bir nevi resimli anlatılan da buydu deneme amaçlı normal oyundada denedim aynen olan olayda buydu her maçdada geçiyor 10 saniye içince oyun gidiyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.