5.5 sene sonra benge geliyorum oyuna benide bekleyin..Dönüşüm muhteşem olacak! Yaplmak istenmeyeni yapıp bicheon-light-force str armor blader yapıcam herkese inat Skillerden çok armor giymiş bir blader la oynamak hayalim. Bırakın oynamayı görüntüsünü bile sıkılmadan dakikalarca izleyebiliyorum. Armor blader hayranlık verici...
Fazla konuştum :D
Suan da Char LwL 72 410 K Sp si Var
Arkadasları FW de Reslemek İcin Ress Skillerini Actım :)
Minik Ve Bedlam Abilerim kasacaklar En Kısa Zaman da 80+ Olarak Görüşmek Dileğiyle :)
Tamam kascazda büryan ne biliyonmu sen
Google Sagolsun abi
Büryan kebap Siirt’e mi aittir yoksa Bitlis’e mi? Her ne kadar Siirt, Büryan’ı resmi olarak tescil ettirmiş olsa da bu sahiplik konusu halen 2 komşu il arasında bir tartışma konusu. Ancak bu 2 ilin dışında Kastamonu’da da benzeri yapılıyor. Büryan, biryan kelimesinden türemiş yani etin bir yanı demek. Büryan’a Arapça’da ise Perive ismi veriliyormuş. Büryan ilk zamanlarda fırıncılar tarafından yapılan bir kebapmış, zamanla gitgide yayılmış.
İyi Bakalım Abi Hele 15 Tatil Gelsin Ben Gelecem O Zaman Aytuda Yer :D
Aytu gelirse bize kalmaz lem tek başına yiyebileceğini iddia ediyo hep. Et manyağı o.
Olabilir :)
Aytu Abide Kasacam Diyor Abi Suan da 88 LwL Görünüyor 90 Da Görüşecegiz Sırf Aytu Abinin Seti Giymek İçin Charı Silkle Female Yapayım Diyorum
Güzel Set Topluyor :)
ne etmi yiyoz valla ölüyom açlıktan kavaltı bilem etmedim daha :)) saatte epey geç olmuş haa :) 89 oldu cnm o yüzde 60dayım az kaldı 90a benim carıın fotolarını koymuyom malum kıskanma :D:D şaka bi yana edecez dedik işte 80 seni bide forumlarda yandaşmı topluyon olm :)
He Yandas Topluyorum
İyi Valla Arkadaslar Bedlam Abi Charını Bitirdi Suan da Tek Aytu abinin % 40 Kalmıs Zaten 700+ K Sp İle Başladı. Butun Skilleri Maxmıs 90 Da Girip Görecem :)
Daha Sonra Sıra Bana Gelecek Allah Nasip Ederse
Aytu Abi 15 Tatilde Yemekleri Hazırla :D Tamammı :))
ne yemeği olm sen yemek yapmaya gelmiyomusun ayrıca 15 tatilde ben burda olmıyabilirimki iste gidebilirim senede bi görüyom ailemi zati oda 15 tailde :)))
İyi Bakalım kararlastırırız Acelesi Yok
2 Ay Var 80+ Olmama Sen Ayarlarsın :)
Charım 77 Olmak Üzere Bedlam Ve Minik Teşekkürler
Özellikle Dursun Abinin Emekleri İçin Ona Cok Teşekkür Ederim
Güzel Char yapmışın, Blade ne oldu.
- Yoksam yalan mı oldu . . .
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Mücahid Suan da Bunu 90 LwL Yapmak Mesele
Bulundugum Yurdun mu Yoksa Bölgeninmi Nedir İnternette Sorunlar Var Kesilip Duruyor Suanda Charım Bedlam Abide Acık O Kasıyor Sürekli Yani Stall Charına Girdim 5 Dk Oyunda Durdu O Kadar Yurttaki Modemde Sorun Var Diyecem Farklı Modem Takıldı Yine Aynı Yurt Sahibi İle Görüşeceklermis O Sekilde İnternet Hızını Yükseltilecek Yükseltilmezse Bu Leptopda Charımda Yalan Olur Yani Msn Ye Bile Giremiyorum Diyebilirim
Neyse Dursun Abiye Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: DostDeli
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
Mücahid Suan da Bunu 90 LwL Yapmak Mesele
Bulundugum Yurdun mu Yoksa Bölgeninmi Nedir İnternette Sorunlar Var Kesilip Duruyor Suanda Charım Bedlam Abide Acık O Kasıyor Sürekli Yani Stall Charına Girdim 5 Dk Oyunda Durdu O Kadar Yurttaki Modemde Sorun Var Diyecem Farklı Modem Takıldı Yine Aynı Yurt Sahibi İle Görüşeceklermis O Sekilde İnternet Hızını Yükseltilecek Yükseltilmezse Bu Leptopda Charımda Yalan Olur Yani Msn Ye Bile Giremiyorum Diyebilirim
Neyse Dursun Abiye Teşekkürler...
Hakkında hayırlısı olsun. Ne diyelim
Hort
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme