golf 7 ye param yetmez arkadaşlar..Focusta karar kıldım.Umarım üçkağıda gelmeden uzun süre binebileceğim bir focus bulabilirim.Teşekkrler yorumlarınız için
Hayırlısı olsun umarım gönlüne göre araç bulursun.
teşkkr ediyorum sağolun..
quote:
Orijinalden alıntı: car_mat
oku oku iş güç askerlik iş derken uzun süre binilecek bir araba alalım artık dedim.Daha markaları bile bilmezken bir anda kendimi önümden geçen arabanın arkasındaki yazıları okurken buldum.Artık neredeyse piyasadaki tüm b-c segmenlerini markaları hangi milletin malı olduğuna kadar bilir oldum.Herkes birşey söyledi kimi suv al lpg at kimi az gezen adamsın benzinli al vs vs derken yolun sonuna kendimce geldim.Sizlerden sadece 2 araç hakkında önyargısız yorum bekliyorum.Araçlar 2. el alınacak bütçe de 45-46 (bu arada bu para benim için baya yüksek bir meblağ sınırların sonu yani)
Araçlara gelirsek: 1.focus 3 style hb 1.6 tdci 115 hp
2.golf 6 1.6 tdi 105 hp comfortline
Benim bu iki araçtan gönlüme yatan beyaz içi bej döşeme golf ..Yalnız focusun kasası güncel olduğu için ve donanım bakımından biraz daha önde olduğu için aklımı çok karıştırıyor.Ancak yeni focusun iç tasarımı (sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum )direksiyon harici inanın midemi bulandırdı.Kasasıartık eski olan golfün ise iç tasarım kalitesi koltukları daha hoş güzel duruyor.Bu iki araç arasında çok gidip geliyorum.Fikirlerinizi bekliyorum..
Düşünmeden focus alırım neden diye sorarsanız focus biraz daha rahat geliyor bana, ama ilk sözüm focus olmasına karşın siz focus un iç tasarımını beğenmemişsiniz, o denli bende iç tasarıma önem veririm hep önce ferah huzur verici ortam der ve size iç tasarımını beğendiğiniz golf ü öneririm , her zaman iç tasarım. Ama ben olsam focus alırdım :)) Ne de olsa biz ford'cular hep sunu deriz.
Alırsın bir Ford
Olursun bir Lord.
iç tasarım golf diyorum ama diğer bütün parametrelerde focus önde..Focus olcak galiba..
birde arkadaşlar radyoya benzeyen şu iğrenç şeyin ne olduğunu bilen var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: car_mat
birde arkadaşlar radyoya benzeyen şu iğrenç şeyin ne olduğunu bilen var mı?
Radyo ve tuşları sanırsam, diğer şeyleri de kontrol edebilirsin sanırsam.
Yanlışım varsa Af olsun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme