Şimdi Ara

dostlar bi kulak verin daa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: **melike**

Yapıcı eleştirilerin için çok teşekkür ederim.

Ancak ben sırf hobiolsun diye,kendi çapımda söyledim işte.yani söylediğin terimleri anlamam,daha doğrusu uygulamam zor biraz.

Hadi nağme yapmayı anladım,dikkat ederim ama "gırtlaktan nasıl vazgeçilir" anlamadım mesela.

Ha bir de şöyle büyük bir sorun var. 2 gün öce mikrofonun çalışmadığını farkettim.tekrar deneyecem, belki aklı başına gelmiştir.olmazsa alıcam bitane daha ama bu aralar okulla ilgili daha önemli işler var. bi atlatalım da onları..

Gerekmeyen yerlerde de nağme yapıosun...gırtlağını tamamen kullanma demiyorum...her zaman kullanda demiyorum..diyafram kasını biraz uzatmaya çalış ...bir kaç zorlu nefes antremanıyla bunu yapabilirsin...nasıll yapacağın konusunda daha sonra istersen yardım edebilirim sana...
    böyle şeyler hobiyle başlar ..gelişir gelişir...elindekiler yetmediği zaman bir adım ileriye atmış olursun ...bence hobine sahip çık...ve kendini geliştirmeye çalış..ışık var sende

• Melike sesin güzelmiş.... Umarım başarıyı yakalarsın. Şans seninle olsun... Az önce forum günlüğünde yazdıklarını okudum. iki kadın sana bakmaya gelmiş gibi bir açıklama yapmışsın; nasıl yani? bakmaya anlayamadım, garibime gitti yani?

(no smoke) FGT
  • cok güsel olmuş beste ama resmimiiiiiiiiii derken cok uzatıosun ve güsel olmuo oraları düzelt bencee
    ama geri kalanı cok hoş gercekten
    besten de cok güsel olmus güzel calmışın bence bi sansını dene belki ilerde cok ünlü bi sanatcı olarsın
    yazık etme sesi cok hoş sesin var :))))
    sarkının sonunda alkışladım yanee okadar güzel olmuşş
  • Beste Yenitürkü'nün... Söyliim dedim...

(no smoke) FGT

quote:

Orjinalden alıntı: proteus

cok güsel olmuş beste ama resmimiiiiiiiiii derken cok uzatıosun ve güsel olmuo oraları düzelt bencee
    ama geri kalanı cok hoş gercekten
    besten de cok güsel olmus güzel calmışın bence bi sansını dene belki ilerde cok ünlü bi sanatcı olarsın
    yazık etme sesi cok hoş sesin var :))))
    sarkının sonunda alkışladım yanee okadar güzel olmuşş

• upsss pardon ozaman ben yeni türkü dinlemem bilmiodum ozaman biraz düseltiim
    güsel yorumlamışın
  • ben valla ikisini de mp3 listeme ekledim arada dinliyorum, sanatçı: melike Tür: pop
    gerçekten güzel ama, yenilerini bekliyorum(uz)
  • Haaaaaaaaarrrriiiiiiikkaaaaaa!!!Sakın bu işin peşini bırakma.
  • sesin bi iki yerde detone olmuş ama eğitimsiz bu kadar iyi söylenir bi parça, tabii bi de doğuştan yetenekli değilsen
  • güzel olmuş
  • wayyyy sesin baya iimiş senin bee...Keşke benim sesimde güzel olsa

Bu arada yeni kayıtlarınıda bekliyoruz
  • bir de yeni türküden dinliyorum hayret böyle bir sarkı nasıl aradan kaçmış belki yeni türkünün diğer sarkılarının yanında sıra bu gelmemiş...

Edit : Bu arada orjinal sarkıda arkadan gelen bayanın sesi ile cok benzerlik gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri -- 20 Mart 2005, 14:32:06 >
  • Gayet güzel Beğendim dema konusundada eğer ciddi bir yer biliyorsaan sansını dene
  • way bee cok tatlı bi ses tonu
  • Eğer sahiden sensen içimden gelenleri söyliim

Sesin çok hoş insanın içi cız edio dinlerken
    Sahiden çok hoşuma gitti sende gelecek war sölemedi deme

Yolun Açık Olsun
  • ya çok merak etim. yeni bi link werin size zahmet.
  • maalesef link geçerliliğini kaybetmiş... melike şunu bi daha yüklesene bende merak ettim
  • yeniledim linki

ya ayrıca şu 2 dakika olayı cidden can sıkıcı olmaya başladı artık.
  • hayırdır melike cim neden canın sıkkın yardımedebileceğimiz

bikonu warsa yaparız yani ayyıpsın

haaa bu arada benim raporum war canını bi şahs bozuyosa hallederizz nasıl olsa

bana ceza vermıyollar
  • sağol arkadaşım,,
    geçti artık.

Arada bi delleniyorum böyle işte..
  • melike noldu kaset işine girecen mi bak burda hazır hayran kitlesi de oluşmuş
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.