bir konuda kafam karıştı birini gördüm en fazla 15 yaşında bir arkadaş.baktım ki sayfa yapmış deli sayıda beğenisi var.bir fotoğraf ekliyor yüzlerce hatta bini aşkın beğeni alıyor ancak yorum sayısı o kadar değil.ünlü biri mi merak ettim.rap müzikte kralım diye takılıyor da bir numarası yok.
bunu nasıl yapıyorlar?twitter da takipçi satıyorlardı şimdi de beğeni mi satıyorlar?
beğeni satılıyor. hatta bir arkadaşımın web sitesi reklam cart curt işleri yapan bir firması var . müşteriye sunduğu paketlerin içinde buda varmış : ) meğersem bunun programı da varmış
hocam hırsızlık kötüdür,şu da var ki para kötü değildir.yani adamlar kullanıyor tamam pek iyi bir şey değil de,biz yapınca mı daha kötü olacak?ben merak ediyorum güzel bir şey en azından pazarlama için falan olmadı farklı bir iş kolu da olabilir bana satabilirim beğeni falan.
quote:
Orijinalden alıntı: KolpaTayfun
hocam hırsızlık kötüdür,şu da var ki para kötü değildir.yani adamlar kullanıyor tamam pek iyi bir şey değil de,biz yapınca mı daha kötü olacak?ben merak ediyorum güzel bir şey en azından pazarlama için falan olmadı farklı bir iş kolu da olabilir bana satabilirim beğeni falan.
Sermaye varsa webmastesitelerinden sağlam bir panel aldır iyi gelir elde edersin arkadaş aylık 550 tl geliri oluyor tabi muşteriye göre değişiyor.
sermaye var da o da 6.000 lira falan toplarım yeterli olur mu bilmiyorum.müşteri dediğin zaman kolay ne kadar barzo ne kadar cahil insan varsa çevrem de zaten.bunlara 1000 beğeni de kalbine iner.
gidip bunlara satarım bende paralarını karıya gitmeye vereceklerine ben alırım en azından helal yollardan yemek falan yerim.