Şimdi Ara

Dostoyevski kitapları hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rus Edebiyatı'nda bulunan eserlerin birçoğu başlarda zor sindiriliyor gibi gelse de okudukça insanda ayrı bir tutku oluşturuyor. Dostoyevski'nin dili güzeldir, akıcıdır, okuması keyif verir. Güzel bir tercih olmuş, keyifli okumalar.
  • okumak her zaman iyidir

ben bu aralar radyo tiyatrosu takılıyorum

tavsiyede ederim
  • turkab kullanıcısına yanıt
    Kitap alışverişi yapacaksanız Amazon Türkiye'den şaşmayın. Fiyatları piyasanın her zaman altında oluyor ve satıcı amazon ise çok çabuk paketleniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Katılıyorum. Fiyatlar gayet uygun ve kargo, paketleme işleri hızlı oluyor. 3 kez alışveriş yaptım henüz sıkıntı yaşamadım.
  • rus ve fransız edebiyatı için, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Hasan Ali Yücel serisinden şaşmayın
  • Yok hocam iyi yapmışsınız. Ben de Budala'ya başladım. Kitapta ilgi çekici pek bir şey olmasa da anlatımı keyif veriyor ve gayet de sürükleyici.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • budala
  • Yeni okumaya başlayan biri olarak yeraltından notlar eserini okumaya başlayacağım. Sizce iyi bir başlangıç mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angry Man kullanıcısına yanıt
    Benim tercihim yazılış sırasına göre gitmek. Bu sayede Dostoyevski'nin o kitaplar arasında ki geçmiş olduğu psikolojik dönemini de anlamış oluruz. Tabii bu sizin tercihiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.