Şimdi Ara

Dostoyevski okuduktan sonra nedense kitap okumak gelmiyor içimden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben farklı türlerden kitap okumayı seven biriyim. En azından Dostoyevski ile tanışana kadar. Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi serilerini okuyorum zaman zaman ama Suç ve Ceza'yı geçen hafta okudum ve Harry Potter okumak gelmiyor içimden öyle yavan öyle b

• Tolstoy,çehov,hemingway,Meville,Dickens falan bak
  • Maalesef aynı durum bende de oldu. Aynı şeyleri yaşadım. Geçen seneye kadar fantastik.kitap okuyabiliyor dum. Hatta popüler kitap serilerinden çoğunu bir çırpıda bitirmistim. Geçen sene, yine yaz aylarindaydim. Dünya klasiklerine başladım. Arada dostoyevski den ,önce kumarbaz, sonra da suç ve ceza okudum. O yazdan sonra bir daha doğru düzgün kurgu kitabı okuyamadım. Yine dünya klasikleri hariç. Artık ,özellikle de fantastik kurguluyor kitaplar çocuk kitabı gibi geliyorlar ve değil başlayıp yarım bırakmak, doğru düzgün baslayamiyorum bile. Kitabın baalarindayken sıkılıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostoyevski'nin verdiği edebi hazzı diğer yazarlar kolay kolay veremez. Yapacak bir şey yok. Bütün eserlerini okuyun. Sonra diğer ruslara kayın. Gonçarov,Tolstoy gibi isimler de tatmin edecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.