Şimdi Ara

'dosya adı hedef klasör için çok uzun' msjı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
51.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

evet formatlanabiliyor.

http://www.ridgecrop.demon.co.uk/fat32format.htm

Teşekkürler bilgi için: izninizle ben bunu başka bir konuya taşıyorum.
  • quote:

disk fat32 olarak mı formatlı diskin komple imajını yedekleyerek bu komutla "CONVERT X: /FS:NTFS"(burdaki x harfi sizdeki sürücü ile değiştirin) diski ntfs ye çevirip koplayın her ihtimale karşı disk imajınızda bi kenarda bulunsun acronis le imaj alırsanız diskin içini sanal sürücü olarakda görebilirsiniz

Peki normal koşullarda bu komut ile diskin içindeki veriler kaybolmadan fat32 den NTFS ye dönüştürebiliyor muyuz diski?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

disk fat32 olarak mı formatlı diskin komple imajını yedekleyerek bu komutla "CONVERT X: /FS:NTFS"(burdaki x harfi sizdeki sürücü ile değiştirin) diski ntfs ye çevirip koplayın her ihtimale karşı disk imajınızda bi kenarda bulunsun acronis le imaj alırsanız diskin içini sanal sürücü olarakda görebilirsiniz

Peki normal koşullarda bu komut ile diskin içindeki veriler kaybolmadan fat32 den NTFS ye dönüştürebiliyor muyuz diski?

normalde veriler kaybolmuyor ama %100 diye birşey yok herhangi başka bi sebeb yüzünden kaybolabiliyor.o yüzden yedeksiz yapmamak gerekiyor.

• Harici disk ntfs..
  • Güncel..
    Bu konuda başka bir çözüm yolu var mı acaba?
  • Bakın dosyalarınızın güvenliği için çok da birşeyler söyleyemiyorum.

O yüzden ben sizin yerinizde olsam şöyle yapardım.

İlk klasörden başlayarak KLASÖR isimlerini kısaltırdım.
    Örneğin ;

Resimlerim adındaki klasörün adını Res1 yapardım.Böyle böyle klasör isimlerini kısaltırsanız kopyalama işlemini yapabilirsiniz.
    Ama daha sonra tabi klasörlerinizi ve dosyalarını daha derli toplu bir şekilde düzenlersiniz.

Klasör isimlerinin karışmaması için eski klasör ismi ile yenisini bir listede yazarsanız karıştırmamış da olursunuz.
  • Sorun çıkalı çok olmuş : ben benzer bir sorunu aşağıdaki linkteki programla sorunu hallettim. Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum (hirens boot cd üzerinden kullandım)
    Roadkil's Unstoppable Copier
    www.roadkil.net
    Roadkil.Net - Roadkil's Unstoppable Copier Program Download
    http://www.roadkil.net/program.php?ProgramID=29

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 22 Mart 2012; 16:17:12 >
  • quote:

Sorun çıkalı çok olmuş : ben benzer bir sorunu aşağıdaki linkteki programla sorunu hallettim. Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum (hirens boot cd üzerinden kullandım)

hocam Allah razı olsun çok işime yaradı manuel kısaltmak çok zor bu kısaltmıyordu direk kopyalıyor çok güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

quote:

Sorun çıkalı çok olmuş : ben benzer bir sorunu aşağıdaki linkteki programla sorunu hallettim. Birilerinin işine yarar diye paylaşıyorum (hirens boot cd üzerinden kullandım)

hocam Allah razı olsun çok işime yaradı manuel kısaltmak çok zor bu kısaltmıyordu direk kopyalıyor çok güzel

tera copyden cok daha iyi bir program... ustelik hızıda iyi ve uzun isimli dosyaları cok guzel kopyalıyor..

• Sorunu halledememiştim ..tekrar gündeme gelmiş..
    @1200gs;
    programı denedim çok sağol..
    önce klasik şekilde usb harddiskten pc ye (masaüstüne) bir klasör(A klasörü) kopyalamaya çalıştım ama bazı dosyaları beklendiği şekilde kopyalamadı..
    ama bu program ile bütün dosyalar hızlı bir şekilde kopyalandı..
    fakat masaüstünde A klasörü isminde bir klasör açıp ,onun içine kopyalamadı..alt klasörleri doğrudan masaüstüne kopyaladı...bunları tekrar A klasörü diye bir klasör açıp içine almak gerekecek..

ayarlar kısmına bir bakayım ,orda birşey var mı bununla ilgili..
    tekrar teşekkür..

veya kopyalamadan önce ana klasörün ismini kopyalanacak yerde oluşturmak gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eloko -- 5 Ocak 2013; 20:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

quote:

Orijinalden alıntı: gladiotor

quote:

tera copyden cok daha iyi bir program... ustelik hızıda iyi ve uzun isimli dosyaları cok guzel kopyalıyor..

5 ay olmuş hocam zaman ne kadar hızlı geçiyor

• birde soyle bir yontem geldi aklıma

senkronizasyon yaparakta kopyalama olabilir. harici bir usbden kendi bilgisaarınıza aktaracaksanız once baska bir pc de microsoft share point ile senkronizason yapın orada bir klasor olusturun sonra da aynı kullanıcı ayarları ile kendi pc nizde dosyalrı cekin uzun zahmetli ama kesin cozum
  • şöyle birşey yapılabilir uzun olduğunu söylediği sayfalar masa üstüne klasör içerisine kopyalanır sonra direk kopyalanan dosyalar komple seçip rarla sıkıştırılır sonra taşınacak yere rar dosyası taşınır 7zip ile direk çıkar denir bukadar :)
  • Bu normal. Daha kısa bir dosya ismi koymayı deneyin.
  • 7zip File Manager ile her türlü belalı dosyaya her türlü isim değişikliği yapabilirsiniz arkadaşlar.

Aynı durumu yaşadık kesin çözümdür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata_4

7zip File Manager ile her türlü belalı dosyaya her türlü isim değişikliği yapabilirsiniz arkadaşlar.

Aynı durumu yaşadık kesin çözümdür

Allah senden razı olsun. Büyük bir dertten kurtardın beni. Allah ne muradın varsa versin.
  • 256 karakterden daha fazla olan dizin ve dosyaları total commander ile rahatlıkla kopyalayabilirsiniz. bu tür bir klasör ile karşılaştığında size soracaktır kopyalayayımmı diye. Keep All seçeneği ile direk isim değiştirmeden taşıyacaktır.
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    arkadaşım ellerine saglık güzel program
  • daha basit bir metod:

winrar yüklüyse, dosyaların bulunduğu klasöre sağ tıklayıp "add to archive"/"arşive ekle" ye tıklatın. açılan pencereden "delete files after archiving"/"arşivlendikten sonra dosyaları sil" i tıklatın ve tamam ı tıklatın.
    program klasörü sıkıştıracak ve işi bittikten sonra orijinal dosyayı silecek.
    daha sonra oluşan .rar dosyasını da rahatlıkla silebilirsiniz.
  • quote:

yıllardır bu sorunla boğuşuyordum, sonunda burada buldum, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.