Şimdi Ara

Dosya İndirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sitemdeki klasörlerden birindeki bir dosyayı sayfanın birinde verdiğim linkten indirme işlemini nasıl kodlayabilirim?

• tarık_karaa T kullanıcısına yanıt
    su sekilde yapabilrsın kardesım bence

sunucunda bır dosya oluştur adı mesela dosyalarım olsun

sonra bır tane php sayfası oluştur bunu soyle yap

1 program adı
    2 program ne işe yara
    3 program ozellikleri
    4 linki

seklinde veri tabanı olustır

sonra bunu programekle.php sayfasına

textlerle oluşur, link kısmının varsayılan isminiwww.siteninismi.com/dosyalar/

yap bunu veritabnına eklerken sadece link kısmına programın ismın yazmak kalır

sonra guzel kardesım

bu veri tabnındakı programları listelet adını , program ne işe yarar , program ozellikleri ve link sayfasını söyle yap örnegin

<?php

echo ad falan

echo '<a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=89564299&url=.'$link'." data-href=".'$link'."><H3>İndir</H3></a>';

seklinde sana kolay gelsın onceden ftp ile prgramları atarsın eklerkende sadece ismini yazarsın :)

• kardeş sağol da ben asp.net le yapıyorum
  • bir de benim haber diye bir tablom var.bu dediklerin için yeni bir tablo mu oluşturmam lazım veritabanında?
  • tarık_karaa T kullanıcısına yanıt
    tabi onuda haber sayfasnda listeletirisn asp.net pek bilemem ama mantık yıne bu sekılde o lınkı cekmeyı yatın zaman gerisi cok kolay senın için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.