Şimdi Ara

Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey! (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
254
Cevap
3
Favori
9.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _Riven_

ne konuşmuşsun be Gökhan.sesini duymaktan sıkıldım kapadım.kızda yazık zoraki görücü usulü görüşmeye gelmiş kahveyede senden kendinden bahsetmeni istemiş, dinlemede kalmış gibi garip kalmış.Talha dan çok gevezesin.biraz daha az öz konuşsan keşke.ign,gamespotta da konuşuyolar böyle,blabla der gibi 1dk sonra ne dediğini duymaz oluyorum bu tiplerin.

bu arada ign,gamespot gibi ekran yüzü olarak bayanlar kamera karşısına geçer.bsc de belliki benzer düşünceyle Nur u takıma katmışlar.burada profesör gibi o kimki ne anlarki tarzı ağır eleştirileri okuyunca güldüm içimden.kedi uzanamadığı ete ..misali yersiz boş boş yazmışsınız.hele bi görelim ekranda bi fırsat bulsun kız ondan sonra eleştirecek şey bulursunuz illa.önce Gökhan ın daha az konuşacağı programlar hazırlasın BSc.karşılıklı konuşma iyidir.birde yabancı sitelerde hafif kız gibi konuşan,denişik tipleri izlemek eğlenceli oluyor.Jaylenonun Ross u gibi[sizer=red]Dosya Konusu: Call of Duty: Advanced Warfare Hakkında Herşey!

böyle bir arkadaşta da katılırsa daha renkli geçebilir programlar

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Üye küfür eder ama banlanır, editör küfür eder ama ne olur? İronik bir durum çıkacak ortaya belli ki...

hocam kendini tutamayıp küfür ederse emin olun forumda isyan çıkar, küfür edecek bir tipi de yok oysa. işte insan bilemiyor
  • Bu kadar uzunca ve boş bi yazıyı yazmandaki amaç nedir onu anlayamadım? Yahu benim yorumumla alakasız şeyler yazıyorsun, sonra gözünle okumuyorsun diyorsun, amacın nedir onu söyler misin sen bi?
    KPSS'ye mi hazırlanıyorsun? Yada Öğretmenlik sınavlarına mı hazırlanıyorsun onu söyler misin bi? Burada tüm imla kurallarına uyarak, ayrıntılı veya dolaylı olarak uzunca yazı yazmandaki amaç başka bişey olamaz sanırım. Senin uzun yorumunu okurken vallahi yoruluyorum biraz az ve öz konuşmaya çalış.
    Yahu konuyu uzun ve anlamsız yazılarınla kirleten sensin, ben az ve öz konuşuyorum, yorumlarımda görmüşsündür 3-5 satırı geçmez, ama senin yorumların sayfanın 10/1'ini kaplıyor, sen konuyu farklı yerlere çekip tartışma çıkarmak istiyorsun ama ben daha fazla bu saçma sapan tartışmaya vaktimi ayıramayacağım.
    Beril'i istediğin kadar övebilirsin, karakterli ve sempatik bi kız ona diyecek hiçbi lafım yok zaten. Bazı oyun videolarını falan zevkle izliyorum.

• Konu başlığını lütfen değiştirelim;

Dosya Konusu: Nur: Ergezer Hakkında Herşey!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sp4rtacus

quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

Hocam normalde kimseyi takmam oyunlarda engeller bırakırım, fakat o twitter da gördükleriniz en masum olaylar , imkan bulursanız bir mikrofon açtığı vakit muhabbetlerine kulak verin derim.

Herkes oyuncu olabilir ama kalkıp videolara hardcore gamer gibi saçma sapan sıfatlar yakıştırıp hit uğruna küfürde aşmış insanları örnekmiş gibi göstermeleri bizim gibi edepli oyununu keyif için oynayıp bırakan insanlara hakarettir.

Dediğiniz gibi biraz kaşı gözü olsun hit için koyup işlerine bakar insanlar.

hocam nurun twitter'ına baktım da öyle küfürler etmiş ki! ben erkek olduğum halde utandım dediğiniz gibi sırf hit uğruna çıkartmışlar, forumdakilerin oyunlar hakkında daha fazla bilgisi olduğuna eminim

Şimdi bazı sosyalistler gelip; "bizi özel yaşamı ilgilendirmez, bizi ilgilendiren sadece oyunculuğudur" vs. diyecekler
    Twitter'ına biraz göz gezdirdim de karakter sıfır, terbiyesi yerlerde geziyor... Kız tipik bağdat caddesinden çıkmayan megaloman, kendini tiki sanan zengin kızından başka birşey değil. Kızın amacı daha çok ekranlarda olmak, daha çok takipçi kasmak ve meşhur olmaya çalışmaktan başka bişey değil. Böyle itici bi kızın ne işi var böyle kaliteli bi firmada anlamış değilim. Ha Beril de bi bayan editör ama bu kızla hiçbi alakası yok.

Firmaya, güzel kadınlar da ekran yüzümüz olsun maksadıyla alınmış, yoksa oyun bilgisi falan hikaye. Serinin en iyi oyunlarından olan COD2, COD4 ve warfare serisini oynamamış bir insan nasıl cod ustası falan olur ki ? Direkt black ops'dan başlamış bir insan benim gözümde 0 dır. Ayrıca oyunları bilgisayarda değil de konsolda oynuyormuş. Konsol oyuncusu kendisine hardcore gamer diyor. Gülüyorum sadece

• donovans D kullanıcısına yanıt
    Birinin olur-olmaz küfürler etmesini, bunu yapanın hele bir de bayan olmasını normal mi karşılıyorsun yani? Yukarıdaki bazı yorumlarda "Erkek olduğum halde onun ettiği küfürlerden utandım" diye yazanlar bile varken, tüm bunlar senin için ne ifade ediyor; cidden merak ettim. Hoşgörülü olacağız diye, bir erkeğin bile hicap duyduğu sözleri sözleyen birini hoş mu görelim yani? Ne yapalım?
  • hepiniz pürü paksınız Nur hanım kirli evet!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi Siyah

Hocam normalde kimseyi takmam oyunlarda engeller bırakırım, fakat o twitter da gördükleriniz en masum olaylar , imkan bulursanız bir mikrofon açtığı vakit muhabbetlerine kulak verin derim.

Herkes oyuncu olabilir ama kalkıp videolara hardcore gamer gibi saçma sapan sıfatlar yakıştırıp hit uğruna küfürde aşmış insanları örnekmiş gibi göstermeleri bizim gibi edepli oyununu keyif için oynayıp bırakan insanlara hakarettir.

Dediğiniz gibi biraz kaşı gözü olsun hit için koyup işlerine bakar insanlar.

hocam nurun twitter'ına baktım da öyle küfürler etmiş ki! ben erkek olduğum halde utandım dediğiniz gibi sırf hit uğruna çıkartmışlar, forumdakilerin oyunlar hakkında daha fazla bilgisi olduğuna eminim

Şimdi bazı sosyalistler gelip; "bizi özel yaşamı ilgilendirmez, bizi ilgilendiren sadece oyunculuğudur" vs. diyecekler
    Twitter'ına biraz göz gezdirdim de karakter sıfır, terbiyesi yerlerde geziyor... Kız tipik bağdat caddesinden çıkmayan megaloman, kendini tiki sanan zengin kızından başka birşey değil. Kızın amacı daha çok ekranlarda olmak, daha çok takipçi kasmak ve meşhur olmaya çalışmaktan başka bişey değil. Böyle itici bi kızın ne işi var böyle kaliteli bi firmada anlamış değilim. Ha Beril de bi bayan editör ama bu kızla hiçbi alakası yok.

Firmaya, güzel kadınlar da ekran yüzümüz olsun maksadıyla alınmış, yoksa oyun bilgisi falan hikaye. Serinin en iyi oyunlarından olan COD2, COD4 ve warfare serisini oynamamış bir insan nasıl cod ustası falan olur ki ? Direkt black ops'dan başlamış bir insan benim gözümde 0 dır. Ayrıca oyunları bilgisayarda değil de konsolda oynuyormuş. Konsol oyuncusu kendisine hardcore gamer diyor. Gülüyorum sadece

Haklısın sana katılıyorum. Canlı yayınlarındaki izleyici artışı olması açısından büyük bi atılım yaptılar.
    Kızın CV'sinde sadece bikaç Cod oyunu var, ki COD ustası olacak kadar yeterli değil. Hem COD ustası diyelim, senede bir kez Call Of Duty çıktığı için, OynuYORUM diye bi program da çekileceğini düşünürsek bu kızı birtek o senenin 3 ay'ından fazla göremeyeceğimiz anlamına geliyor, ki canlı yayınlarımızda da olacak demişti Gökhan, bu demek oluyor ki başka oyunlara da el atacak ve büyük ihtimal editör yapacaklar bu kızı, çok yazık... Firmanın kalitesi epey bi düşeceğe benziyor, canlı yayınlarında da ağzından küfür kaçırırsa şaşırmam Oyun videolarında da bayağı kırpılmış ve bip'lenmiş olarak izleyeceğiz hanfendiyi.
    Konsol'da sadece 2 COD oyunu oynamakla hardcore gamer mı olunuyormuş gerçekten Gökhan da kızı etkileyebilmek için elinden geleni yapıyor gerçekten, ama o kız paraya bakıyor Gökhanım

ağzından en ufak bir küfür kaçırırsa fena makara olacak, otokontrol yeteneği zayıfsa yandı

Bu kızın bu firmadaki ömrü tahminimizden de az olacağa benziyor Bu kızın bu sitedeki ilk videosu olduğu için en azından Gökhan ve Nur bu yorumları tek tek okuyordur diye düşünüyorum

• Konuya girişinizden, sohbetinizden takipçilerinize "sarışın bir bayan olduğu için değil, bakın hardcore oyuncu olduğu için aldık" demeye çalışmışsınız ama kimseye yedirememişsiniz. Bu sitenin böyle şeyler yapmasına gerek yoktu. Ayrıca gökhan yazımı okuyorsan, geçen cuma günü 2si1 canlı yayınındada chat ekranına bu programın fotoğrafını blurlayıp atmanda "bakın sarışın kız var kesin izleyin" mesajını çok açık vermişti.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    -1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayan şimdiden prim yapmış ışığı gören gelmiş oyun için geliyoruz bu siteye böyle şeylere gerek yok

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gökhan reyiz kızı tavlamaya çalışıyor gençler biraz yardımcı olalım :D kösteklik yapmayalım.

• Sp4rtacus kullanıcısına yanıt
    realist olursak firmadaki ömrü çok kısa sürecek ama yine de tam kestiremeyiz diye düşünüyorum. bu yorumları okumaları iyi hocam.
  • en kral oyunların incelemesi 8 10 dk çıkmamış call of duty advanced warfare incelemesi pardon nur hanım incelemesi 47 dk. Yönetim uyuma oyuncuya sahip çık...

• şu yorumların rezaletine bak. ergenler ailelerinden gördükleri kültürsüzlüğü buraya dökmekten çekinmiyorlar.

• Herkese merhaba,

Burası kaynar kazan gibi olmuş ve çok fazla gereksiz yorum yapılmış. Öncelikle Nur BSC Editörü olarak bünyemize dahil edilmiyor. Canlı yayınlarda Call of Duty stream'leri yapacak ve Call of Duty ilk izlenimi vs gibi sadece o oyunla ilgili içeriklere dahil olacak; yine hakim olduğu başka bir oyun olduğunda, ilgili Oyun Muhabbeti programına katılabilir. Bunlar dışında bizler gibi editöryel içerik üretmeyecek. Call of Duty ve çok ilgili olduğu oyunlar dışında programa ve canlı yayına katılmayacak birinin diğer tüm saydığınız eski oyunlardan ve oyun kültüründen haberdar olması gerekmiyor zaten.

Call of Duty'den anlamıyor, auto aim var tarzı açıklamalar zaten son derece haksız ve bu tip yorumlar atmaya devam ederseniz silinecek. Oynayışı zaten ortada ama yine de canlı yayında izleyebilirsiniz şüphe duyuyorsanız. Buraya gelip de Call of Duty'yi oyun olmaktan bile görmeyerek bunlar iş değil, herşey çöp tarzında yorumlar yapmak sizi daha iyi bir oyuncu haline getirmiyor. Kendi görünüşü veya diğer sitelerdeki davranışlarını kabullenmeyip (ki bunların BSC ile neden ilgisi buluynuyor bunu da anlayamıyorum, başka yerlerde küfürlü konuşması neden bu programı ilgilendiriyor?) sadece hararet etmeye çalışanların tek yaptıkları nefret kusmaktır ki zaten bunu tüm COD haberlerinde de görebiliyoruz. Nefret edebilmek için internetteki tüm hesaplarını araştırıp, tüm açıklarını bulmaya çalışıp sonra da gelip buraya konuyu dağıtacak şekilde yansıtmanız hiç hoş değil. BSC buradaki programlardan ve yayınlardan sorumludur. Dışarıda yapılan davranışları biz kontrol etmiyoruz. Zaten direkt olarak bayan olması nedeniyle kötüleyenler bulumakta, oyunlar erkeklere özel birşeymiş gibi oyunları kızlara karşı sahiplenenler ve bayanın oynaması çok itici diyenler çıkıyor. Bu tip sığ görüşler bizi bir adım öteye götürmez.

Programı rezillik olarak görenleri ayrıca anlamıyorum. Call of Duty'yi çok iyi derecede oynamak oyuncu yapmıyorsa siz hangi oyunları ne kadar iyi oynuyorsunuz da oyuncu olarak görülmeyi bırakın, hakem konumunda yargılayıcı olarak belirleniyorsunuz? Kendisi oyundan anlamıyor veya acemi diyenler sadece kötülemek için varlar bu kısmı bariz, biraz FPS oynayan biri gayet hakim olduğunu görebilir ki bana bile şu haritada şu silah gitmez şeklinde düzgün yorumlar katabilmekte. Sadece kötülemek isteyenler gelip de sığ yorumlar yapıyor ve gerisi de vagona atlayıp birbirlerini destekliyor. Tüm bunlar şevk kırıyor bunu burada belirteyim.

İçeriklerin yavaş çıkışıyla ilgili eleştirileri son derece haklı olarak kabul ediyorum. Herşeye bir yandan yetişmeye çalışıyorum - çalışıyoruz. Daha iyileşeceğini belirteyim. Yine hoşlandığınız ve çok sevmiş olduğunuz programları da yeniden devam ettireceğiz (Oyundayız, Age of Empires 2 vb).

Bense neden bu kadar geç cevap verdim? Hafta sonu bu programı montajlarken daha TV vari, daha profesyonel bir sunum olsun diye fazladan uğraştım ve klima nedeniyle hasta oldum. Dün zaten bu nedenle ofiste değildim, o nedenle cevap vermekte geciktim zira uzun bir yazı olacağı kesindi. Ama keşke editör olarak alınacağı yanlış anlamasına başta bir cevap verseydim. Yorumlara Nur üzerinden değil, Call of Duty Advanced Warfare üzerinden devam ettirelim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bende ilk başta dedim ya bu BSC'de ne kadar ayıp eden arkadaş var. Kadroya hanım hanımcık bir editör daha katılmış ne güzel, çok ayıp ediyorlar diye düşündüm.

Zaten aslen BSC değil DH takipçisiyim burayada Talha sever olarak, Talha Başkan için gelenlerdenim. Ancak yorumlara çok şaşırdım. Sonra DH çevremden bi arkadaş bana Nur aplamızın twit linkini >>https://twitter.com/nurinwonderland attı. Yani bazısını alıntılasam burda ban sebebidir.

Tamam özel hayat filanda biz Mesut abinin, Talhamızın Twitinide DH ailesi olarak takip edioz. Onlarda hiç küfür yok. Öte yandan Nur apla küfür hazineme twitleri ile level atlattı sağolsun.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 4 Kasım 2014; 20:25:44 >

• Arkadaşlar size oyunla ilgili içerik sağlamaya çalışıyoruz, programda da bunu aktarmaya çalışıyoruz. Bu şekilde ön yargılı olarak yaklaşacağınızı bildiğim için programın bir kısmı Nur'un oyun geçmişini kısaca anlatmak oldu. Ek olarak kısaca oturup oynadı ve o görüntüleri de sunduk. Twitter adresini kimse burada sergilemiyor, açıp takip edin de demiyoruz. Siz kendiniz araştırıp bulmuşsunuz içeriklerini kabul edip etmeyeceğiniz size bağlı. Biz buradaki işlerden sorumluyuz. Bu yüzdendir ki Nur'u twitter'dan takip edin, buyrun adresi de budur diye sizlere sunmuyoruz. Kendi kişisel alanı orası ve BSC'yle ilgisi yok. Canlı yayınlar bizim sorumluluğumuzda tabii yine belirttiğimiz gibi.
  • nur abla ps4 deki adın ney ekliyim seni
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.