Şimdi Ara

Dosya Kopyalama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım kapandı açılmadı,bilgisayarcıya götürdüm ana kart yanmış dedi,bende hard diski başka pc de formatladım(işletim sistemi xp) formattan sonra d içerisindeki film belge ne varsa hepsini harici belleğe kopyaladım,hard disk d yide formatladım.şimdi harici bellekteki dosyaları ne açabiliyorum nede kopyalayabiliyorum,bunun bir çözümü varmıdır?şimdiden teşekkürler yardımcı olacak herkeze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat29 -- 17 Aralık 2012; 3:01:11 >

• iki farklı bilgisayarda denedin ikisindede dosyaları açamıyormusun ?

o harddisk takılı iken ve bilgisayarımda görünüyorken combofix yap. sonra bilgisayara reset at ve tekrar dene.

http://www.bleepingcomputer.com/download/combofix/dl/12/

burdan indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Aralık 2012; 3:27:01 >
  • İki farklı pc derken ilk yani kullandığım pc o (dosyaların olduğu)şu an çalışmıyo anakart yandı.hard disk hem c hem d yi formatladım,şu anda dosyalar taşınabilir hard diskte ne nda açabiliyorum nede başka pc ye kopyalayabiliyorum.Ben şimdi harici diskimi combo fix yapacağım?Birde combo fix nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat29

İki farklı pc derken ilk yani kullandığım pc o (dosyaların olduğu)şu an çalışmıyo anakart yandı.hard disk hem c hem d yi formatladım,şu anda dosyalar taşınabilir hard diskte ne nda açabiliyorum nede başka pc ye kopyalayabiliyorum.Ben şimdi harici diskimi combo fix yapacağım?Birde combo fix nasıl yapılıyor?

başka bir bilgisayara gidip kopyalayacaksın işte laptop felan. ben şöyle anladım harddiskin içindeki dosyalar bilgisayara kopyalanmıyor veya açılmıyor. ama sen her halükarda dediğimi yap başka bir bilgisayara harddiski tak pc harddiski tanıdığında yani C D gibi o da bilgisayarım altında gözüktüğünde combofixi indirip açacaksın ileri ileri diyeceksin o kendi yapacak herşeyi. sonra metin belgesi açılacak kapatcaksın bu kadar.

ben yatıyorum iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Aralık 2012; 4:06:39 >

• Deniyorum şimdi sanada iyi geceler.
  • hard disk açılıyor da içi boş mu gözüküyor biraz açarsan sorunu iyi olur
  • Seagate taşınabilir disk dosyalar gözüküyor fakat ne kaopyalayabiliyorum nede açabiliyorum.

Dosya Kopyalama Sorunu

Dosya Kopyalama Sorunu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici disk veri kopyalama sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden gelişmiş sekmesine bir bak veriyi korumak için şifrele onay kutusu işaretliyse kaldır yada salt okunursa onun işaretini kaldır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 17 Aralık 2012; 4:52:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden gelişmiş sekmesine bir bak veriyi korumak için şifrele onay kutusu işaretliyse kaldır yada salt okunursa onun işaretini kaldır

Veriyi kopyalamak için içeriği şifrele işaretli o işareti kaldırıp uygula deyince aşağıdaki dosyaya öznitelikler uygulanırken bir hata oluştu erişim engellendi yazıyor.
  • anladım bundan önce kullandığın windows xp home edition mış ve efs yi etkinleştirmişsin (dosya şifreleme sistemi) ve format attığın için bu işlemi yaptığın windows ve kullanıcı adına kayıtlı özel numaralardan oluştuğundan geri düzeltmen imkansız gibi duruyor. yine de son birşey varhttp://www.elcomsoft.com/aefsdr.html linkteki program bu şifreyi buluyor ama sen format attığın için bulması zor

en kötü ihtimalde de RECOVERY MY FİLES adlı programı bulup eski sürücüdeki dosyaları kurtarmaya çalışacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 18 Aralık 2012; 16:11:43 >

• RECOVERY MY FİLES bu programı daha önce kullanmıştım fakat bi sonuç alamamıştım birde bunun için deneyeyim
    ,teşekkür ederim önerilerin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.