Şimdi Ara

dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lumia 925 kullanıyorum içine birkaç önemli dosya attım fakat bunları klasör olarak telefonda göremiyorum bilgisayardan açtığımda ise gözüküyor dosyalar fazla karışık olduğundan ayıramıyorumda kapasite kontrolünde ofis belgeleri olarak gözüküyor fakat açamıyorum office uygulamasına giriyorum orada da gözükmüyor bunları nasıl görüntüleyip açabilirim
    teşekkürler

• Explorer denilen dosya gezgin tarzı programlar henüz Windows Phone'da yok diye biliyorum. Bilgim bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler
    birşey farkettim dosyalarımın içindeki resimlerin hepsini albümlerin içinde görebiliyorum fakat fotoğraf olmayan pdfler wordler bunları bulamıyorum telefonda
    yardımcı olabilecek biri var mı?
  • Wordleri bazen bendede görmüyordu sonra officede yerler kısmındaki 'telefon' kısmına bastım bütün belgeleri gördü tabi Office belgeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende oraya bakıyorum fakat görmüyor malesef attığım dosyalar klasör içinde fotoğraf pdf word ppt her türlü var fotoğrafları film rulosu albümlerden bulabildim fakat office içinde gözükmüyor siz internetten mi indirdiniz yoksa sadece word olarak mı attınız klasör içinde olmadan?
    @ Rap God Is Here
  • D.rene D kullanıcısına yanıt
    Skydrive(onedrive) kullanıyorum ve buraya attıklarıma telefondan rahatlıkla ulaşabiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Virüslü Dosyalar !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.