Şimdi Ara

Dota 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Wepla'dan sonunda oyuna girmeyi başardım ancak item almak çok karışık ve bir şey anlamadım ayrıca skiller de klavyede tuş yok mouse la basıp kullanıyorum. Arkadaşlar dota 2 den bu oyuna geldim de biraz karışık bana item almayı ve skil basmayı nasıl düzelteceğimi analtıcak biri varmı

• up
  • arkadaşım anlatılacak birşey yok,skillerin üzerinde hotkey yazar Q K Z T tarzı dota2deki gibi qwer tarzı belirli hotkey yok her heronun skilleri için farklı hotkeyler var, bazı arkadaşlar bi program indirirsen hotkeyleri ayarlayabilirsin falan diyodu ama ben 1i oynarken hiç kullanmadım itemleride başlangıçta rehberden falan bakarsın bi yerden sonra hangi itemi yapmak için neyi alman gerekiyo ezberlersin kolay yolu yok bunun.
  • Warkeys programini arat bi google dan 2-3 yil once onla oynardim

dota1 dota2 ye gore daha fazla zaman ve emek istiyor, itemlari bulmak recipe falan aliskan olman lazim

dota1 de mh vardir, dikkat et derim, weplada pek olmaz gerci

skiller icin her skille ayri tus var
    qwer degil
    blink falan b ile olmasi gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purone -- 1 Haziran 2013; 21:56:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler waxxi diye bir server açılmış sakın girmeyin. Adminleri küfürbaz torpilci özellikle serverın parasını verip açan Babayega nickli admin kafasına göre ban atıyor insanlara wepladan ordaki Serkandan farkı yok.

Ayrıca çok küfürcü sürekli küfür ediyor. Ve serverda başkaları birbirlerine kfüür ediyorlar, sonra serverın forumuna küfrü ediyorlar anlıcağınınınız dandik basit server.

Zaten yakında kapatcaklar waxxi'yi kimse girmiyor oraya, oyun bile olmuyor 10 kişi zor online oluyor. Ayrıca oyunlardan sürekli düşüyorsunuz sürekli lag oluyor rat sistemi yok oyuna tekrar bağlanma yok vs. hepsi dandik. WEPLA'da oynayın daha iyi, en azından adam gibi oyun atıyosunuz orda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PasDeRevenus -- 25 Nisan 2015; 8:22:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS 1.6 Server Tavsiye
    13 yıl önce açıldı
    Cs 1.6 spec
    11 yıl önce açıldı
    Counter Strike 1.5 Serverları
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.