Şimdi Ara

Dota 1 map arıyorumm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bu başlığın aslında dotayla alakası yok ama burada dikkat çekebileceğimi düşündüm lütfen yardım edebilen varsa memnun olurum. Eskiden warcraft III'da bir map vardı. Bu mapte 5-6 kişi başlıyoduk sonra herkes bir şey seçiyordu mesela birisi warrior seçti diyelim bi tane blacksmith oluyodu o ona kalkan kılıç yapiyodu veya işte botanik seçiyoduk alanları genişletiyoduk falan filan. Kısaca 4-5 elf bi yerde kayboluyodu sonra herkes bi meslek seçip oyuna başlıyoduk bu mapi bilen varsa ve söyleyebilirse gerçekten çok minnettar olurum şimdiden teşekkür ederim.

• Konusu açılmışken ben de bi map sorayım. Mapin benim pcdeki adı = di. Tabi bu orijinal adı da olabilir bilemiyorum. Undy ve elf(human ya da orc da olabilir) olarak iki taraf ince uzun bi mapte karşılıklı savaşıyordu. Bayağı gelişmiş bi şekilde başlıyorduk.Tam ortada kapılarla çevrili ufak bi oda vardı o odada bundan ve galiba bundan vardı. Onları büyük ihtimalle kendi tarafımıza katıyorduk. Ayrıca terrorbladein metamorphos hali ya da shadow deamon vardı yanılmıyorsam hatta bayağı da güçlüydü. Yürüyen kalkanlı sarı renkli Knight da vardı.
    Bahsettiğim ortadaki boynuzlu şey
     Dota 1 map arıyorumm
    Bahsettiğim knight bunun sarısıydı galiba
     Dota 1 map arıyorumm

• Loersz L kullanıcısına yanıt
    Kardesim butun dota 1 mod maplerini epicwar adli sitede bulabilirsin. Kolay gelsin
  • MubabasH kullanıcısına yanıt
    O siteyi biliyorum ama ne diye aratacağımı bilmiyorum yine de teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.