Şimdi Ara

DotA 2 alisilmadik ping dalgalanmalari.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya anlamiyorum. Routerin dibinde iken ethernet kablosuyla baglaniyorum nete. O zaman boyle seyler yasamiyorum. Ancak, bir alt katta kendi odamdan ust kattaki routera wireless olarak baglanirken sinir bozucu seylerle karsilasiyorum. Bugun mesela nette dolasiyordum sorun yoktu sonra Steam'e girdim yine sorun yoktu. Derken,
    DotA 2 acip herhangi bir custom game oynayayim dedim. Oyun basi 400 ping gordum sonra bu giderek yukseldi. Routerdir sudur budur her seyi yeniden ayarladim yeniden DotA 2 actim. Sonra yine custom game. Basta sorun yoktu 70-80 ms ping. Ara ara bir anda 200 300 derken 2500lere firlamaya basladi. Bu durum kendi odamdan baglandigimda zaman zaman ama rastgele zamanlarda yasadigim bir sey. Dizustunu hic oynatmadim yerinden. Ancak o haliyle olmadik anda ping ucusa geciyor. Bu durum telekomla mi alakali yoksa wireless mi butun sorumlu?

Dun ornegin yine ayni yerde yani alt katta odamda boyle bir sey gelmedi basima. Gayet sorunsuzca oynadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LivingDeads69 -- 24 Mart 2016; 15:08:20 >

• Ttnetse bunun en büyük sorumlusu telefonlardaki wifi. Bunlar bağlıyken sürekli Dropbax'a iCloud'a upload oluyor biseyler ve download hızımız ne olursa olsun kuş kadar upload hızımız olduğundan ping kafayı yiyor. Bunu çözene kadar 2500 sabit pingler görüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de son zamanlarda oluyor. Bir anda 800 ms civarına çıkıyor sonra yavaş yavaş iniyor bazen uzun süreli oluyor bazen kısa sürede geçiyor. WiFi ya bağlı herhangi bir alet de yok. Bence ttnet ten kaynaklı tamamen. Bazen nette dolaşırken de sayfalarda takılma uzun süre açmama durumları oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI kullanan varsa sorun wifi de. Bi de ethernet kablosuyla bağlanmnızı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.