Şimdi Ara

Dota 2 Armor Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu armor sistemini bi türlü çözemedim.Az önce timber oynarken yine aklıma geldi.Reactive armorla fight da 59 armor oluyordu.Tam olarak ne kadar etkiliyor % olarak.Araştırdım ama her hesap farklı çıkıyor.Aydınlatabilecek biri var mı ?

Timbersaw
     Dota 2 Armor Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 22 Aralık 2014; 0:02:43 >

• Oyundayken armor işaretinin üzerine tıklarsan ayrıntısı çıkabilir, ben de tam bilmiyorum ama merak ettim.
  • Right clicklerden aldığın damageyi azaltır,yani yalancı hp gibi bir şey.Sadece right click yalnız,tornado,storm spirite felan işlemez,pasifide saf hasardı galiba stormun.
  • Ne oranda engelliyor onu merak ediyorum zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armorun üzerine mouseu getirirsen gösterir
  • gene yanlış, gene hatalı, gene bilgisiz bir yorum yapmış. yalancı hp dediği şey aslında efektif hp denilen kağıt üzerinde gösterilene kıyasla çok daha doğru bir hp rakamı. 25 Armor üzeri çok fark etmiyor, armor ne kadar düşük ise aldığın 1 armor başına sağladığı katkı yani marjinal faydası daha fazla oluyor.
    misal 1000 hpsi olan karaterde 20 armor var ise %60 armor sağlar, Öldürmeleri için düz vuruş ile 2200 vurmaları lazım, magic resist ekstra bir item yok ise %25dir, o oynadığın oyunda o kadar armor çıkman çok gereksiz olmuş.
  • BlackVnM kullanıcısına yanıt
    Cevap için sağ ol,sonunda düzgün açıklayabilen biri çıktı.20-25 armor olunca ne kadar daha kasabilirim , ne kadar etkisi olur görmek için biraz zorlamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 17 Eylül 2023; 1:19:3 >
  • Timbera assault gereksiz shiva/bm yeterli ek olarak armor sadece physical damageleri azaltıyor karşı takım genel itibari ile magical damage o yüzden bloodstonedan sonra bkb çıkmanız en mantıklı hareket olurdu oyun sonu buildde bot/bloodstone/bkb/shiva/linken/hex güzel bir build olurdu.
  • bahsettiğimin doğruluğundan emin değilim ama hp-armor ikisilisinin orantılı olması defansını o kadar kuvvetli yapıyor diye biliyorum. yani ac-bm-shiva cıkacağına ac-hot çıkmanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. (shivanın yada bmnin aktif-pasif özelliklerinden değil sadece armor bazında söylüyorum)

mesela doom oynarken önce ac çıkıyorum genede çok basit ölüyorum fakat hot tamamladıktan sonra aldığım dmg baya bir azalıyor. yada bana öyle geliyor :) dediğim gibi yanlış düşünüyor olabilirim. sadece kendi düşüncem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.