Bildirim
DotA 2 de Hile var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
napıcaksın hileyi de pardon? -
quote:
Orijinalden alıntı: Bllmrshn
napıcaksın hileyi de pardon?
Varsa silecem -
quote:
Orijinalden alıntı: duayen00
quote:
Varsa silecem
He tmm silecen .. -
dota2exphack.cfg
dotalvlhack.exe
dotawinshack.exe
d2invokerhack.cfg
d2tekatma.exe
bunları steam klasöründe arattır eğer biri bile varsa ve sen onu silmeden oyuna girersen steamdan TC kimlik no na ban yersin ömür boyu dota2 oynayamazsın lol :) :) :) -
DotA da gördüğüm hileler herkesin nerede olduğunu görmek falan gibi -
quote:
DotA da gördüğüm hileler herkesin nerede olduğunu görmek falan gibi
Map Hack'ten bahsediyorsun. Henüz karşılaşmadım ve olacağını da zannetmiyorum açıkcası.
Eğer arıyorsan boşuna uğraşma. Hatta arıyorsan direk oyunu sil bilgisayarından. -
Herkes arkadaşı yanlış anlamış.Arkadaş hile varsa oynamayacağım diyor.Hile yok dostum olmasıda imkansız gibi bişey bulunduğu an çok basit bi şekilde Valve düzeltebilir. -
Önce konuyu okusaydınız keşke. -
Zoom hack çıkar kesin inanıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness~
quote:
DotA da gördüğüm hileler herkesin nerede olduğunu görmek falan gibi
Map Hack'ten bahsediyorsun. Henüz karşılaşmadım ve olacağını da zannetmiyorum açıkcası.
Eğer arıyorsan boşuna uğraşma. Hatta arıyorsan direk oyunu sil bilgisayarından.
Güzel kardeşim keşke bunları yazacağına bi ne yazdığıma baksaydın eğer hack varsa oyunu oynamayacağım diyorum bu hack olayları yüzünden kaç oyun bıraktım DotA da hack vardı oynamadım şimdi bundada varsa oynamayacaktım şimdi umarım anlamışsındır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: healheal
quote:
quote:
Varsa silecem
He tmm silecen ..
Yazık sana -
quote:
Orijinalden alıntı: Never More
Herkes arkadaşı yanlış anlamış.Arkadaş hile varsa oynamayacağım diyor.Hile yok dostum olmasıda imkansız gibi bişey bulunduğu an çok basit bi şekilde Valve düzeltebilir.
Teşekkür ederim sonunda anlayan 1 kişi çıktı ya alttarafı hile varsa oynamayacam diyorum adamların konuşmaya bak MW3ü falan bu yüzden almadım bundada varsa bunuda oynamayacaktım bukadar neyse yorumunuz için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X