Şimdi Ara

Dota 2'de unutamadığınız Anlar ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TI3'te navi-orange 3. maçında orange açık ara öndeyken kyxy'ın aegise deny atması ile başlayan navinin epic dönüşünü unutamıyorum. Mushi reise yazık olmuştu, Dendi maçtan sonra önünde eğilmişti hatta
  • Sormayın ya sıkılıyor insan ama o maçta bırakılmazdı.Ama oyun sonunda yenilmek koydu,o zaman turnuvadan dolayı o maçta aldığım puan herhalde yanlış hatırlamıyorsam 1 level a denkti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zelveron

TI3'te navi-orange 3. maçında orange açık ara öndeyken kyxy'ın aegise deny atması ile başlayan navinin epic dönüşünü unutamıyorum. Mushi reise yazık olmuştu, Dendi maçtan sonra önünde eğilmişti hatta

maçı az önce izledim epey iyi bir dönüş olmuş ama dediğin gibi orda roshanı öldürdüler ama aegise birşey oldu onu anlamadım ..aegise deny atmak ne demek adam creeplere yaptığı a+soltıkı aegise mi yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enahbor -- 24 Ağustos 2014; 16:06:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

quote:

TI3'te navi-orange 3. maçında orange açık ara öndeyken kyxy'ın aegise deny atması ile başlayan navinin epic dönüşünü unutamıyorum. Mushi reise yazık olmuştu, Dendi maçtan sonra önünde eğilmişti hatta

maçı az önce izledim epey iyi bir dönüş olmuş ama dediğin gibi orda roshanı öldürdüler ama aegise birşey oldu onu anlamadım ..aegise deny atmak ne demek adam creeplere yaptığı a+soltıkı aegise mi yaptı.

evet aynen öyle bu arada yukarda aegis çalınan bir video var orda enigma yok öyle demişsin o hero dark seer.

• Mega Creep'den çevirdiğim tek bir oyun var. Onu hiç unutmam.

http://www.dotabuff.com/matches/232452031
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klitz

quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

quote:

evet aynen öyle bu arada yukarda aegis çalınan bir video var orda enigma yok öyle demişsin o hero dark seer.

hay beynimi keşke demeseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Mega Creep'den çevirdiğim tek bir oyun var. Onu hiç unutmam.

http://www.dotabuff.com/matches/232452031

3 kere 3 megadan oyun aldığımız ve verdiğimiz hatırlıyorum vergi Carry tek başına almıştı oyunu sanırım o zamanlar baya noldu xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.