Merhaba, Ben 10-15 yıllık Eurobattle oyuncusu JoH elbet tanıyanlar olacaktır. Birkaç sene önce burada hesap satışı yapmıştım buradan kontrol edebilirsiniz; https://forum.donanimhaber.com/dota2-divine1-4530-mmr-main-acc-satiliktir--143338438 Support oynuyorum çok iyi takımlara atıyor hidden pool vs yok son maçların çoğu win o konuda rahatsınız İlk mailidir alım satım dahi yapılmadı istediğiniz gibi hesap ve mail şifresi her şeyiyle teslim edeceğim değiştirebilirsiniz. Eskişehir içi elden ya da iban yoluyla satın alabilirsiniz, arkadaşınız varsa görüştürüp o şekilde satış yaptırabilirsiniz. Iban verirken isim soy isim görünüyor zaten güven kuşkunuz olmasın telefonla görüşeceğiz. Burada daha önce de hesap satışı yaptım bir sorun yaşamadım 5200 MMR Hesap Divine 3 Fiyat 2.000 TL sorunsuz problemsiz Divine 3 hesap sahibi olmak isteyenler ana steam adresimden bana ulaşabilirler. İrtibat için oradan mesaj atınız sonra telefondan haberleşiriz. Ciddi alıcılar bana buradaki ana hesabımdan mesaj atıp ulaşabilirsiniz tel no bırakın sizi ararım ; 5200 MMR Hesap Divine 3 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dota2Boost2 -- 28 Aralık 2024; 0:9:41 > |
Bildirim