Şimdi Ara

Dota 2 hayatınızdaki en iyi oyunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • güzel olur başkalarının da oynadığı en uzun ve ya en güzel oyunu görmeye.

benim en uzun oyunum 1 saat 50 dakika. es le terör estirmiştim ama malesef yenilmiştik.http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/715290027364013584/FD3ED23C0770B69FBD92F15138CFFE4FE5061187/

bir de en yüksek kda oranı brew le 60. brewle 8 maçta 100% yapmıştımhttp://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/715290027364013934/89304012C4A0239FB2C5493383F99BF57BABFC57/

• 2 ay önceydi sanırım, megadan maç çevirdiğimiz bir maç vardı.

Maç maçı herkes birbirine sövüyordu. Ciddide bir kill farkı vardı.Sonra ne oldu bilmiyorum ama Direne direne en son mega yediğimizde an atak fırsatı bulup o an döndürmüştük maçı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 23 Mayıs 2015; 11:34:15 >
  • 6.83 patchinde nerelerden maçlar dönüyordu, 20k gold xp farkı olan takımlar mega creepten yeniliyordu :D
  • Geçenlerde oynadığım bir invoker maçından çok keyif almıştım invis heroları sun strike'la falan öldürmüştüm, refresher kombosuyla TF'lerde adamları baya üzüyodum. Çok ekstra şeyler değil ama invoyu yeni öğrendiğimden baya zevk vermişti
  • Puppey Carry Es oynuyordu bende pudge... Rosh kesiyorduk bir anda karşının juggerı rosh pite doğru yürüdü pup enchant totem bastı sb attı tam vuracak jugg a hook attım oda es e ulti atınca jug kayboldu tabi arkasında duran es i çekmiş oldum herif rosh pitten çıkınca anlık fog a girdi tabi jug un ulti sinden kurtulmuş oldu ama rosh u kaptırdık baya bi bıdı bıdı yapmıştı. buda böyle bir anım...
  • uzun zamandir beni en mutlu edeni wd oynarken pesimden 2 guclu heroyu kosturtup sonra etrafda creep mrep de olmayinca stun maledict ulti :D cogu zaman denk geliyor boyle bir duygu yok :D
  • Magnuslar oynuyordum takımımda tech vardı bombaları yerlestirmişti bir yere ağaçların arasında bir yerde
    adamlar 5 ıde oraya yakında hepsıde bir arada D
    dager + ulti ve adamları bombaya sürükledim rampage aldı tech
    sonuç : yendik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.