Bildirim
dota 2 hediye davetiye 22 adet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Oyunu olupta davetiyesi olmayanlara, davetiyeyi davetiye olarak yollayabiliyor musun?
yani senin bana yollayacağın davetiyeyi ben başkasına yollayabiliyor muyum? :D -
quote:
Orijinalden alıntı: gedikgedik
başlıkta belirtildiği gibi elimde 22 tane dota davetiyesi var olmayan gelsin alsın yalnız çin kısıtı var onuda çin bölgesini seçmezsiniz bi sorun olmuyo oynadım o şekilde ben.
steam marcuie atarsan sevinirim sana dua ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkansen
Oyunu olupta davetiyesi olmayanlara, davetiyeyi davetiye olarak yollayabiliyor musun?
yani senin bana yollayacağın davetiyeyi ben başkasına yollayabiliyor muyum? :D
Eğer gift uzun süredir elindeyse yollanabilir, bendekilerin günü bu ayın sonunda doluyo yoksa yollardim. -
bi arkadaşım için gift isteyecektim, ona ben atacaktımda. Bir kaç saat sonra steamdan 13 tane invite hakkı geldi :D.quote:
Orijinalden alıntı: tolgaturhanquote:
Orijinalden alıntı: ozkansen
yani senin bana yollayacağın davetiyeyi ben başkasına yollayabiliyor muyum? :D
Eğer gift uzun süredir elindeyse yollanabilir, bendekilerin günü bu ayın sonunda doluyo yoksa yollardim.
Alıntıları Göster
12 si arttı :P
ilgine teşekkür ederim.
-
Bana da yollayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)quote:
Orijinalden alıntı: emberci
bi arkadaşım için gift isteyecektim, ona ben atacaktımda. Bir kaç saat sonra steamdan 13 tane invite hakkı geldi :D.
12 si arttı :P
ilgine teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
steam id : Magnaguard61 -
selamlar dostlar steam id'den atamıyorum arkadaşım olmadığınız için e mail adreslerinizi yazarsanız hediyenizi verebilirim ya da cagdas_gedik steam idm ekleyin göndereyim :)quote:
Orijinalden alıntı: Tuzlu Çubuk
Bana da yollayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)
steam id : Magnaguard61
Alıntıları Göster -
quote:
selamlar dostlar steam id'den atamıyorum arkadaşım olmadığınız için e mail adreslerinizi yazarsanız hediyenizi verebilirim ya da cagdas_gedik steam idm ekleyin göndereyim :)
banada atarmısın kaldıysa pm attım sc2_caner@hotmail.com hotmail im
steam ıd =sc2caner
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 26 Ocak 2013; 16:11:06 > -
quote:
başlıkta belirtildiği gibi elimde 22 tane dota davetiyesi var olmayan gelsin alsın yalnız çin kısıtı var onuda çin bölgesini seçmezsiniz bi sorun olmuyo oynadım o şekilde ben.
Hocam hâlen varsa elinizde ben de alabilir miyim
steam id: keciorenlii -
quote:
Orijinalden alıntı: bugra0694
quote:
steam id: keciorenlii
hacı var elimde çokta e mail adresini gönderirsen daha basit olur arkadaşım olmadığın için steamden atamam hediyeyi,
-
quote:
quote:
quote:
hacı var elimde çokta e mail adresini gönderirsen daha basit olur arkadaşım olmadığın için steamden atamam hediyeyi,
hocam email i yolladım pm ile
-
Hocam email:Anil5656@mynet.com yollarsan sevinirimquote:
Orijinalden alıntı: qRowNiequote:
quote:
quote:
hocam email i yolladım pm ile
Alıntıları Göster
-
güncel davetiye mevcut...quote:
Orijinalden alıntı: İlluminatici
Hocam email:Anil5656@mynet.com yollarsan sevinirim
Alıntıları Göster -
bende de mevcut.quote:
güncel davetiye mevcut...
Alıntıları Göster -
18 tane davetiyem isteyenler mailime pm atsın.quote:
Orijinalden alıntı: kestamit
bende de mevcut.
Alıntıları Göster -
eyvallahquote:
Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN
18 tane davetiyem isteyenler mailime pm atsın.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 23 Şubat 2013; 21:19:13 > -
15 adet kaldı isteyene yollamaya devam ediyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Oreily
eyvallah
Alıntıları Göster
14 kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir DOĞAN -- 25 Şubat 2013; 0:29:22 > -
13 adet kaldı isteyen yollamaya devam ediyorum.quote:
15 adet kaldı isteyene yollamaya devam ediyorum.
14 kaldı
Alıntıları Göster -
bugra091@gmail.comquote:
13 adet kaldı isteyen yollamaya devam ediyorum.
Alıntıları Göster
hocam kaldıysa ben de alabilir miyim? -
Buğra ok yolladım. Son 10 tane kaldı pm olarak ulaşın bana. Buradan karışıklık olmasın başka dağıtmak isteyen arkadaşlar varsa mükerrer dağıtma olmasın.quote:
Orijinalden alıntı: bugra_091
bugra091@gmail.com
hocam kaldıysa ben de alabilir miyim?
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X