Şimdi Ara

dota 2 hediye davetiye 22 adet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıkta belirtildiği gibi elimde 22 tane dota davetiyesi var olmayan gelsin alsın yalnız çin kısıtı var onuda çin bölgesini seçmezsiniz bi sorun olmuyo oynadım o şekilde ben.

• Oyunu olupta davetiyesi olmayanlara, davetiyeyi davetiye olarak yollayabiliyor musun?
    yani senin bana yollayacağın davetiyeyi ben başkasına yollayabiliyor muyum? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gedikgedik

başlıkta belirtildiği gibi elimde 22 tane dota davetiyesi var olmayan gelsin alsın yalnız çin kısıtı var onuda çin bölgesini seçmezsiniz bi sorun olmuyo oynadım o şekilde ben.

steam marcuie atarsan sevinirim sana dua ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkansen

Oyunu olupta davetiyesi olmayanlara, davetiyeyi davetiye olarak yollayabiliyor musun?
    yani senin bana yollayacağın davetiyeyi ben başkasına yollayabiliyor muyum? :D

Eğer gift uzun süredir elindeyse yollanabilir, bendekilerin günü bu ayın sonunda doluyo yoksa yollardim.
  • bi arkadaşım için gift isteyecektim, ona ben atacaktımda. Bir kaç saat sonra steamdan 13 tane invite hakkı geldi :D.
    12 si arttı :P

ilgine teşekkür ederim.
  • Bana da yollayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden :)

steam id : Magnaguard61
  • selamlar dostlar steam id'den atamıyorum arkadaşım olmadığınız için e mail adreslerinizi yazarsanız hediyenizi verebilirim ya da cagdas_gedik steam idm ekleyin göndereyim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

selamlar dostlar steam id'den atamıyorum arkadaşım olmadığınız için e mail adreslerinizi yazarsanız hediyenizi verebilirim ya da cagdas_gedik steam idm ekleyin göndereyim :)

banada atarmısın kaldıysa pm attım sc2_caner@hotmail.com hotmail im

steam ıd =sc2caner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakaveLiVII -- 26 Ocak 2013; 16:11:06 >
  • quote:

başlıkta belirtildiği gibi elimde 22 tane dota davetiyesi var olmayan gelsin alsın yalnız çin kısıtı var onuda çin bölgesini seçmezsiniz bi sorun olmuyo oynadım o şekilde ben.

Hocam hâlen varsa elinizde ben de alabilir miyim
    steam id: keciorenlii
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra0694

quote:

hacı var elimde çokta e mail adresini gönderirsen daha basit olur arkadaşım olmadığın için steamden atamam hediyeyi,

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugra0694

quote:

hacı var elimde çokta e mail adresini gönderirsen daha basit olur arkadaşım olmadığın için steamden atamam hediyeyi,

hocam email i yolladım pm ile

• Hocam email:Anil5656@mynet.com yollarsan sevinirim
  • güncel davetiye mevcut...
  • bende de mevcut.
  • 18 tane davetiyem isteyenler mailime pm atsın.
  • eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 23 Şubat 2013; 21:19:13 >
  • 15 adet kaldı isteyene yollamaya devam ediyorum.
    14 kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir DOĞAN -- 25 Şubat 2013; 0:29:22 >
  • 13 adet kaldı isteyen yollamaya devam ediyorum.
  • bugra091@gmail.com

hocam kaldıysa ben de alabilir miyim?
  • Buğra ok yolladım. Son 10 tane kaldı pm olarak ulaşın bana. Buradan karışıklık olmasın başka dağıtmak isteyen arkadaşlar varsa mükerrer dağıtma olmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.