Şimdi Ara

Dota 2 İzlenmesini Tavsiye Ettiğiniz Videolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
2.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    düzelttim alttaki pick videosu
  • True stories izlemenizi tavsiye ederim Dota FX

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Rager -- 2 Temmuz 2014; 22:48:26 >

• Puppey'den.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 10 Temmuz 2014; 14:50:30 >

• En sevdiğim videolardan biridir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Time -- 2 Ağustos 2014; 6:21:00 >

• kimse de "the play" i koymamış vay arkadaş ya da ben göremedim gerçi navi nin can you feel it videosunda da var ama olsun

• Best Kunkka EU

• Invoker raging furyyi çok basit bulan bir ben mi varım Kendimi övmüyorum zaten her zaman eksik görürüm ama invoker en başarılı olduğum herolardan biridir ve videodaki olaylarda çok basit.Oynanış olarak aşırı zor bir hero değil ama yetenekte istiyor tabi.
  • top plays 81 izle harikadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreal Nerd

Invoker raging furyyi çok basit bulan bir ben mi varım Kendimi övmüyorum zaten her zaman eksik görürüm ama invoker en başarılı olduğum herolardan biridir ve videodaki olaylarda çok basit.Oynanış olarak aşırı zor bir hero değil ama yetenekte istiyor tabi.

Oynanıştan çok montajı güzel olduğu için izlerim.Zaten invoker oynayan 1-2 kişi değil fakat helical güzel videolar yapıyor diğer videolarını izlersen dediğimi anlarsın.
  • Youtube'daki dotacinema kanalı kesinlikle 1 numara. Top playler, failler, rehberler hepsi var ve oldukça emek verilmiş.
  • Mobilim biri benim için natus vincere can you feel it videosunu koysun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.