Şimdi Ara

Dota 2 Kasma Sorunu Acil Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HkanEroglu

CCC'de bunu buldum kardeş herhalde bundan bahsediyordun.
     Dota 2 Kasma Sorunu Acil Yardım

%100'de çalışmıyor.Yani virüs yok.O zaman biraz daha karışık iş olabilir.
  • Yok mu başka önerisi olan arkadaşlar?
  • Günceldir, sorun hala devam etmekte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HkanEroglu

Günceldir, sorun hala devam etmekte..

Yukarı da ki fotoğrafta ki değerler boşta ise ekran kartı ısınıyor gibi.
  • hocam bende birdenbire bu sorunu yani kasma sorununu yaşamaya başlamıştım. daha sonra yüklediğim YAC sistem optimizasyon programının buna sebep olduğunu anladım ve sildim o günden beri sıfır kasma. yani anlık update,güncelleme kontrolü, sistem tarama yapan bu tarz program yüklüyse bir silmeyi denemen bence faydalı ve hatta çözüm olabilir. saygılar iyi forumlar
  • Oyundan surekli atma da yapiyorsa isletim sisteminden bosuna ugrasmani onermem 1 sene win 7 de oynarken 2 hafta falan senin sorununla karsilastim ve oyun surekli atiyodu xp yuledim sorun cozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyundan atma gibi bi sorunum yok. Tüm ayarlar LOW'da ve tüm özellikleri kapalıyken oynamam rağmen hafif kasarak oynuyorum. Ayrıca İşletim sistemini tekrar sildim yükledim sorun hala devam etmekte arkadaşlar.
  • ram yetmiyor da olabilir.ramin bir kısmı ekran kartına ayrılmış. arka planda ram kullanımını ölçecek bir program kur (aida64 gibi). başka oyunlarda da bu durum var mı? antivirüs kullanma. arka planda kesinlikle chrome felan açık olmasın. bios ayarında ekran kartı bellek paylaşımını ayarlayabileceğin bir ayar varsa kesinlikle minimuma indir veya komple iptal et. dizüstü mü?
  • en önemli ama pek farkına varılmayan bir durum daha olabilir. dizüstü kullanıyorsan adaptörünü değiştir, pc ise 12V kanalında sorun olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.