Şimdi Ara

Dota 2 Live Stream (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
6.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Kule 60 vuruyor Allah aşkına bu mu mantıklı oyununuz?

Dota'da itemlar hep aynı. Her hero'nun belli başlı itemları var yok ona bu kasılmaz yok buna bu kasılmaz bunda bu işlemez.
    Dota'nın tek avantajı çok önceden çıkmış olması. Sırt skill'in isminde geçiyor diye bi tuş z diğeri p. Kimse gelip de bu oyun zeka istiyor demesin.

gülüm.gülüm.kara kaşlım.sırt skill isminde geçiyor diye kısayolların öyle olmasının sebebinin haritanın warcraft'a bağlı olması olduğunu biliyor muydun?seni böyle çene altından kavrayıp sevmek istiyorum ama olmuyor be çok çirkinsin.
  • yiğidi öldür hakkını yeme bence grafikler 10 numara ama alışmak zaman isteyecek gibi duruyor çünkü neyin ne olduğu tam belli olmuyor kim ne skill kullandi etc etc, ha ben lolü birakip geçermiyim geçmem ama merakıma yenik düşüp satin alabilirim daha önce yazıldığı gibi lolden cok fazla kişi geçmez gibime geliyor(sürekli gelen yeni champlar,dominon,magma chamber,etc.) o değilde invoker reisi gören oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Kule 60 vuruyor Allah aşkına bu mu mantıklı oyununuz?

Dota'da itemlar hep aynı. Her hero'nun belli başlı itemları var yok ona bu kasılmaz yok buna bu kasılmaz bunda bu işlemez.
    Dota'nın tek avantajı çok önceden çıkmış olması. Sırt skill'in isminde geçiyor diye bi tuş z diğeri p. Kimse gelip de bu oyun zeka istiyor demesin.

gülüm.gülüm.kara kaşlım.sırt skill isminde geçiyor diye kısayolların öyle olmasının sebebinin haritanın warcraft'a bağlı olması olduğunu biliyor muydun?seni böyle çene altından kavrayıp sevmek istiyorum ama olmuyor be çok çirkinsin.

Sonuç olarak insanlar o şekilde onu 6 yıl yada daha fazla oynadı. Adam o düzene alıştıktan sonra gözü başka oyun görmüyor. Gördüklerine karşı da çirkinleşiyor. Bende eski dota oyuncusuyum. Dotada gördüğüm tüm eksikleri lol kapattığı için lol'e geçtim, bundan 2 sene sonra da lol'deki eksikleri bi oyun kapatırsa ona geçerim. Ama steam'e göre o eksikleri kapatıcak oyun dota2 değil. Bu arada çirkin sayılmam ama kıllı ve göbekliyimdir. Aslında uzaktan baya giderim var.

• http://www.dota2.com/tournaments/international/teams/ Almanya bayrağı altındaki Burak Sezer'de kim olaki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

Dota 2 Live Stream

Dota camiasında meşhur bi oyuncu galiba.
    Daha geçen gün MLG'ye katıldıklarını açıklayan bir oyuna böyle laf edilir mi ya

@ragnarok

Oyunun grafikleri canlı, LoL'deki bayık? Öeh farklı oyun falan mı izliyosun sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 17 Ağustos 2011; 18:32:31 >

• Gayet aynı oyun. Loldeki cellshade yapma arzusu yok. Dotanın grafikleri gayet sade ve canlı.

Cellshade grafik görmek istiyorsan bi borderlandse ya da prince of persia ya bak derim. BSC editörüsün falan anlaman lazım oyunun iyisini kötüsünü. LoL devri kapanmaz lolden fazla oyuncuda geçmez ama DOTA her zaman en iyi olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok---

Gayet aynı oyun. Loldeki cellshade yapma arzusu yok. Dotanın grafikleri gayet sade ve canlı.

Cellshade grafik görmek istiyorsan bi borderlandse ya da prince of persia ya bak derim. BSC editörüsün falan anlaman lazım oyunun iyisini kötüsünü. LoL devri kapanmaz lolden fazla oyuncuda geçmez ama DOTA her zaman en iyi olucak.

Cell-shade ile grafik canlılığının ilgisi ne ki? Bir de yapma arzusu nasıl oluyor, yapma nasıl oluyor?
    Dota 2 fail olacak, ana oyuncu kitlesini bile ikiye ayırdı daha şu görüntüler.

Her neyse tartışmanın anlamı yok oyun çıkınca göreceğiz. Ben görüntülerden sonra kesmiştim zaten umudu da 4 ay önceki sürümden alınma falan denilmişti forumlarda. Saatin 12'sinde boşuna kalkmış oldum tek zararı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 17 Ağustos 2011; 18:48:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Gayet aynı oyun. Loldeki cellshade yapma arzusu yok. Dotanın grafikleri gayet sade ve canlı.

Cell-shade ile grafik canlılığının ilgisi ne ki? Bir de yapma arzusu nasıl oluyor, yapma nasıl oluyor?
    Dota 2 fail olacak, ana oyuncu kitlesini bile ikiye ayırdı daha şu görüntüler.

Her neyse tartışmanın anlamı yok oyun çıkınca göreceğiz. Ben görüntülerden sonra kesmiştim zaten umudu da 4 ay önceki sürümden alınma falan denilmişti forumlarda. Saatin 12'sinde boşuna kalkmış oldum tek zararı bu.

Cell-shade ile grafik canlılığının ilgisi şu ki, cell-shade parlak-blurlu bir havada olduğu için canlı oluyor. Yapma arzusu da genel olarak şirketin grafik stratejisiyle ilgili. Dendiği gibi, grafik tarzıdır. Ama oyuna kötü grafikli demek acımasızlık olacaktır sırf senin grafik anlayışına hitap etmiyor diye. Ben tf2 forumlarına grafikler çok iğrenç adamlar plastik gibi hiç gerçekçi değil yazsam steamden banlar, bilgisayar kullanmamı yasaklarlar sanırım. Ki karşılaştırdığımız oyun lol beyler, hani soraka gibi müthiş ötesi iğrenç tasarımlı karakterleri barındıran bir oyun. Bi daha düşünelim isterseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 17 Ağustos 2011; 18:53:30 >

• Güzelim elfleri(Mirana-Windrunner) ne hale getirmişler yahu modellere bak. Oldu olacak tüm heroları insan yapın...

Lan Chen'in de ork olması lazımdı ne hale getirmişler ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 17 Ağustos 2011; 19:11:55 >
  • lagsız oyun olmadı ._. dota oynarken 3 main karakterimin 2sini gördüm banellow da umarım yakında çıkar ^^ fakat oyun grafik dışında üstüne bir şey koyamamış gibi gözüküyor şimdilik, hala kimin kime daldığı kimin hangi kime yolladığı aynı karışıklıkta, l0l den fazla oyuncu çalcak gibi durmuyor

bi de Na'Vi döver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nüktedan -- 17 Ağustos 2011; 19:06:26 >
  • bence kötü olmus zaten hiç bir zaman tutmaz strateji oyunlarının serisi, dota dota olarak kalır war3 den oynamaya devam, nasıl ki hala red alert2 oynuyorsak aynı olay.
  • LoL forumlarında hep ''Dota 2 çıkınca LoL'de adam kalmiyacak'' türü şeyler görmüştüm,yahu bunun için miydi bütün artistlik?
  • herolarda çok değişmiş onların chen ve sven olduklarına kim inanır ._.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: yuems

quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Orijinalden alıntı: yuems

quote:

Lolfanboys on the march. Oyun çıksın herşey belli olur ama lolden kat kat daha iyi bir oyun çıkcak bundan hiç şüpheniz olmasın. DOTA GÖZÜMDEN DÜŞTÜ YEAEA GRAFİKLER BERBAT diyen arkadaşların SANATSAL grafikden 1 gram anlamadıkları ortaya çıktı. Lolün ki cellshade çakması birşey. Dota 2 de gayet hoş grafikler var. Canlı. Lolün grafiklerindeki cıvıklık yok. Dota 2 hiç dengesiz olmıycak. LoL gibi senelerce uğraşmıycak dengeyi kurmak için. Steame gelir gelmez alıcam.

2012 yılında bütün bu oyunlar çöpe gidecek zaten diablo 3(umuyoruz ki çıkar) böyle bir pvp sistemiyle gelecek ve daha birçok oyun.. yani bunlar biran önce çıkıp hamlelerini yapmaları lazım öbür türlü şansları yok.. gw2, swtor falan bu tarz sistemleri, pvp modları mevcut.. swtor zaten hiç söylememe gerek yok yapılan yatırımlar yeter çok fazla vaat ile geliyor..world of warcraf 1 milyon üye kaybetti son patchte hala daha kaybedecek diyolar yaklaşık 1 milyon kadar daha.. ben şahsen gw2 bekleyenlerdenim yeni sistem alıcam oyun çıktığında o derece. Bu oyunları çıkaran insanlar bunların bilincindeler tutupta kimse diablo 3 ile kıyaslayamaz kendini yada onun önünü kesmeye çalışamaz..yine aynı şekilde gw2.. "200 tane skillden 8 tanesini seç kendi buildini yarat çık sahneye" olayını yaratan bir oyun ve verdiği zevk haz hiçbir oyunda yok.. b2p oyunlar var artık p2p devri bitti..

Tamam iyi hoş diyorsunda bi Diablo 3 , Guild Wars 2 veya Old Republic ile bu oyunun ne alakası var allah aşkına!?Saçmalamayın kardeşim bu kadarda ya.Biri mmorpg diğeri MobA...

senin kafadan bakarak cevaplayayım: Bu sistemlerle geliyor hepsi diablo 3 mesela.. 3v3 4v4 5v5 şeklinde oyunları mevcut rpg den ziyade hayatında gw oynamadığın belli pvp kısmları var birçok tarzda oyunlar bayrak yakalama domine, doa, jade, 4v4 random oyunlar, gvg tarzında sadece pvp ye hitap eden türleri mevcut.. hatta aynı dota klasiğinde bir mod getirirse diablo, bu oyunların hepsini siler süpürür ki bu oyunları çıakrıp ekmek yiyenler blizzartın insafına dua etsinler.. benim gibi arkadaşım çok var mesela

ancak bunlar bir yana oyuncu kaybetmek yada kazanmaktan bahsediyorum burda türleri tamamen farklı da olsa diablo gw 2 swtor çktığında değil League of Legendsdaki oyuncu sayısı, senin sosyal ağdaki ortalama online gözüken kişi sayını bile değişterecek.. türleri kıyaslayan kim.

Şu yazdığına o kadar çok güldümki kelimeler kifayetsiz kalır heralde .Genç bunalrı yazmadan önce imazama bakman yeterli.Ben 5 yıllık Guild Wars oyuncusuyum.Hom puanım 21 ve oyunun en büyük guildlerinde bulundum uzunca bir süre.Ki hala öyle.Sen ne ayakları yapıyorsun bana burda.Bu iki oyun tarzı birbirinden tamamen farklı oyunlar.Burda gelmiş ben biliyom aga ayaklarında ergen atarları yapıyorsun ama aslında hiçbirşey bilmiyorsun.Mmorpg nedir?Neden oynanır?Amaç ne? ve MobA nedir?Neden oynanır?Amaç ne? git araştır bilgilen bakalım biraz bi titre kendine gel ondan sonra burda laf kalabalığı yapmak için çırpın.LoL nedir? işten veya okuldan gelmişsindir iki eğleneyim atraksiyon yapayım dersin biraz oynarsın stresini atarsın eğlenirsin.Sen Guild Wars'u oyna bakalım LoL gibi he?Tabi aç oyunu alır almaz pvp karakterini ben pvp yapıcam diye gir bakalım pvpye.Seni linç ederler lan orda.Adam gibi mod inscription olmadan itemlerle pvp girince ne yapabileceğini sanıyorsun.Direk reportu yersin sonra al bakalım başına 3 gün ban.Sen hayalmi görüosun gerçekten ya.Ben şu ana kadar ne oynadıysam pvpsi için oynadım ki bu oyunların hiçbirisi bir MobA ile karşılaştırılamaz.Alakası yok çünkü.Ne adamlar denk geliyor kardeşim ya.Halla halla...

imzanda yazıyorsa zaten konuşmaya tartışmaya gerek yok dimi sen öndesin.. öncelikle şunu belirtmek isterim ki sen tartışma ile kişiyi küçümsemeyi birbirine katıyorsun bu şekilde zaten seni dikkate alıp sürdürmem bunu ama söylemeden geçmemeyim, sen mmorpg öğrenirken birçok şeyi öğrenmemişsin başta konuşma ve karşındakiyle nasıl üslupta konuşman gerektiğini kaçırmışsın.. ama bende böyle insanlarla karşılaşınca, Block...

• Gören de çok kötü bişey sanıcak. Lol un ilk halinin videolarını koysam ağlarsınız ben bu oyunu mu oynuyorum diye. Oyun gayet kral, eksik diyebileceğim pek fazla şey yok. Sadece stream olayını batırdı gibi valvde, onun dışında sorunsuz. bu ağlayıp sızlamaların tamamı skillerin, itemların vs hiçbirini bilmediğinizden. bilmeyince karışık geliyor, renkler birbirine karışıyor, karakterler çiski film gibin oluyo falan.
  • Türkiye saati kaçta başlayacak ? Sadece ekranda takımlar görünüyor şu anda.
  • başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

Türkiye saati kaçta başlayacak ? Sadece ekranda takımlar görünüyor şu anda.

başladı
  • Human Rexxar ahahaha en failı bu olmuş bu nedir ya?!!
  • durdu...
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.