Üç, dört gündür dota 2 lounge'da itemlerim görünmüyor.
Can't get items. Possible reasons: - This profile is set to private ? - Could not connect to Steam servers; - Backpack is empty.
Bu uyarıları almaktayım. Bir çözümü var mıdır? Teşekkürler.
Steamdan gizlilik ayarlarını kontrol ettin mi?
Profil > Profili düzenle > Gizlilik ayarlarım'dan bütün gizlilik ayarlarını herkese açık yaptığından emin ol
quote:
Orijinalden alıntı: Missery
Profil > Profili düzenle > Gizlilik ayarlarım'dan bütün gizlilik ayarlarını herkese açık yaptığından emin ol
Hocam onu da yaptım siz dedikten sonra gene bir şey değişmedi ama bugün kendiliğinden düzeldi. Sebebini bilemiyorum artık. İlginize teşekkürler.
Jan-
kullanıcısına yanıt
Kendisinden düzelmedi, ben şimdi değiştirdim güvenik ayarlarını hemen gösterdi eşyaları. Geçen hafta gelen bir uptade değiştirmiş herkesin ayarlarını o yüzden bu sorun ortaya çıktı...
quote:
Orijinalden alıntı: Jan-
quote:
Hocam onu da yaptım siz dedikten sonra gene bir şey değişmedi ama bugün kendiliğinden düzeldi. Sebebini bilemiyorum artık. İlginize teşekkürler.
Ayarları yaptıktan sonra sanırım güncellenmesi için belli bi zaman geçmesi gerekiyor Kendiliğinden düzelmemiştir
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Jan-
quote:
Ayarları yaptıktan sonra sanırım güncellenmesi için belli bi zaman geçmesi gerekiyor Kendiliğinden düzelmemiştir
Ahahaha neyse ki düzeldi her bir şekilde teşekkürler.