Şimdi Ara

dota 2 macbook pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar merhaba bende 15'' macbook pro intel irish pro lu model var dota 2 de direk ısı tavan yapıyor fanlar çalışıyor yani oyun bile oynamadım daha lobby de oluyor bu ne yapmam lazım soğutucu mu almam lazım.

• Dotayla değil de pcyle iligli gib daha çok. Pc ile ilgili bölümlere açarsan yardımcı olurlar. Diğer oyunlarda var mı bu sorun? Optimizasyon sorunu da olabilir
  • Late 2013 retina 13" kullaniyorum, ayni sikintiyi yasiyorum ancak ne performans dusuyor ne pc kafayi siyiriyor. Kaldiriyorlar yani sikinti yok bir bucuk senedir bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlıyorum hocam cevaplar için teşekkürler ya evet bende 2 aydır kullanıyorum ama ne bileyim öyle habire ateş gibi çalışınca açıkçası biraz tedirgin oldum çünkü normalde okul için almıştım oyun oynamayı pek düşünmüyordum bu aralar sardım şimdi de cs go yüklüyorum hayırlısı (: bir de macbook lar için soğutucu tarzı şeyler var mı
  • optimizasyonla ilgilidir
  • nedir bu optimizasyon nasıl yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugraydnla -- 29 Eylül 2015; 18:02:56 >
  • Sizlik bişey yok. Oyunla alakalı. Laptopların ısınması normaldir. Mesela çok da yeni olmayan bi dizüstü gaming var elimde bayağı kalın kasalı felan o bile düşük ayarlarda cs oynarken ısınıyor. Bilgisayarı kapatıcak ya da performansı düşürücek kadar ısınmıyosa çok kafana takma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 4 pro
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.