Bildirim
Dota 2 MMR belirleme yolları. Yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dotabufftan oyunlariniza bakin very high skill degilseniz very high skill olana kadar rank girmeyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sirf mmr yuksek olsun diye smurf actim,normal maclarin cogunda da iyiydim ranked a gireyim dedim 9 macin 6 sinda yenildim. Sup karakter sakın alma rankedlarda,sen cok iyi sup oynasanda carry inde is yoksa her turlu mac gidiyor. Bakalim benim mmr ne cikicak
quote:
Orijinalden alıntı: fernandao
Sirf mmr yuksek olsun diye smurf actim,normal maclarin cogunda da iyiydim ranked a gireyim dedim 9 macin 6 sinda yenildim. Sup karakter sakın alma rankedlarda,sen cok iyi sup oynasanda carry inde is yoksa her turlu mac gidiyor. Bakalim benim mmr ne cikicak
Bir önceki ile hemen hemen aynı açılır. Ben kaç kez denedim neredeyse küsuratına kadar aynı çıktı hepsi. Daha önceden de yazıldı forumda bir şekilde takip ediyorlar diye. 4-5k lık oyunculara oynatanlar oldu son 10 oyunda yine 1-2 k dan açıldı diye. Adam ikinci oyundan high skill üç beş oyun sonra very high skill oynuyor ben kaç kez 100-150 oyunda high skill maç atamadım! Şimdiki sistem mevcut en baştan kasabilmiş ve belli bir mmr da tutunmayı bilen oyuncuya yönelik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Desene bosuna cabalamisiz. Neyse keyfine takilcaz sadece napalim.
quote:
Desene bosuna cabalamisiz. Neyse keyfine takilcaz sadece napalim.
Yine dene bakalım açılınca da burdan yada pm den bana da haber edebilirsen süper olur. Ama dediğim gibi genel kanı benim dediğim gibi.
Bi kac mac kaldi zaten solo mmr in acilmasina,haber ederim durumu. Bi 2k ciksa arkadaslarla parti ranked gircek kadar yeter bana da sanmiyorum
quote:
Bi kac mac kaldi zaten solo mmr in acilmasina,haber ederim durumu. Bi 2k ciksa arkadaslarla parti ranked gircek kadar yeter bana da sanmiyorum
Hocam eger arkadasin dedigi gibiyse durum gidin bi net cafede acin temiz bi hesap ordan girin 2 3 kacsa acilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hic ugrasamam hocam,bi kac arkadasimla beraber atabilmek icin actim bunu da. 2k alti cikarsa oylesine oynarim artik zaten nooblar yuzunden pek sarmamaya basladi acarim gta yi tek tabanca takilirim dotada iyi oynasamda takimdakiler kotu olunca yenilgi kacinilmaz oluyor.
quote:
Hic ugrasamam hocam,bi kac arkadasimla beraber atabilmek icin actim bunu da. 2k alti cikarsa oylesine oynarim artik zaten nooblar yuzunden pek sarmamaya basladi acarim gta yi tek tabanca takilirim dotada iyi oynasamda takimdakiler kotu olunca yenilgi kacinilmaz oluyor.
İyi oynarsan yenilsen de sıkıntı olmuyor.Yüksek gpm, last hit, kill, xpm'ye sahip birisi very high olur illaki yenilse bile.Ha tabi çok iyi bir şey gelmeyebilir ama 3.7k garanti gelir.Maksimum açılan mmr 5k sanırım.İyi bir oyuncuysanız 4.5-4.7 arası açılıyor.Maini 5k üstü playerlar için smurf pek adil olmayabilir ama 5knın altındakiler genelde tam hakettiği mmrı alır. -
Dotada ranklar win/lose gore ayarlanmaz. Skill bracketlar vardir. Very high skill , high skill , normal skill. Dota da rankiniz son 10 maca gore de ayarlanmaz. O hesabin butun maclari degerlidir rank hesabi icin.
Bu nasıl bi kafa aga ?? Ulan şu sacma düşünceden bi kurtulamadınız , sup oyun kazandırır , carry adam keser
Carry adam kesemeyip,sup feedlerse de lose olur
Ranked girecek seviyeye gelene kadar high level a falan çıkmak lazım dotabuff dan bakacaksın mormall mmr ise zaten çöp geliyor mmr derecen.İlk defa high skille çıktım elektrik kesildi bu da benim şansım heralde :D normall skille düşürmüş yine halbuki yeniyoduk maçıda -
ahshahaaa çok iyi ya benim de tbd maçlarımda kesilmişti çıkarsın inşallah bir kez girmişsin madem.
Dota2 ranklar için söyleyebileceğim ve işine yarayacak bir kaç taktik verebilirim.
-Sup oynuyorsan yada oynamayı seçtiysen yanındaki carry normal bir carry değil hardcarry olsun bu sayede oyunu taşıyabilme potansiyeliniz artar (senın ıyı bır sup oyuncusu oldugunu varsayıyorum )
-Yanındaki hardcarry kesinlikle skype yada ts gıbı konusabıldıgın bırısı olsun en kötü ihtimal oyun içinden tanımadıgın kişiyle iletişim kur dota2 de saniyeler çok önemlidir teamfightların 30 saniyeden az olduğu düşünülürse 1-2 saniyelik komutlar hayatidir.
-Bu arada carry ve hardcarry arasındaki farkın ne oldugunu redditden falan araştırabilirsin
-Diyelim ki sup olayını bıraktın o zaman kendine bir lane belirlemen gerekiyor mid genelde çok deneyimli oyunculara yöneliktir çünkü yapması ve kontrol etmesı gereken cok sey vardır.
-Solotop-3lane ise setup genelde pek kalmaz ama aynı şekilde 2vs1 hatta 3vs1 kalmayı göze alarak solotopa cıkman gerekebilir ki buda deneyemli oyunculara yönelik bir lanedir.
-Eğer 2v1v2 şeklinde klasik bir setup varsa o zaman yanında seni destekleyen deny yapan nc stackleyen bir supportun olacağı için sana düşen tek şey farm ve ölmemektir orta seviye ve yeni başlayanlar bu lanede oynayabilir.
-Benim oynadığım ve en sevdiğin lane nc yada jungler bu lanede orta seviye ve deneyimli oyunculara yöneliktir eğer jungler oynamayı düşünüyorsanız bilmeniz gereken temel şeyler şunlardır her hero jungle yapamaz , 20 dk jungle girip farm yapıp item kasmak YANLIŞTIR takımınızı 4 kişi bırakırsınız , eğer nc campını zamanında kesemeyecekseniz stack yapmanız daha mantıklıdır, rune kontrolü size aittir gelecek gangları önceden tahmin etmelisiniz ve hepsinden önemlisi mid ve sidelanelere GANG atmalısınız.
-Dota2 comebacklerle doludur dolayısıyla son saniye ye kadar oyunu salmayın üst üste alacagınız 2 tf aradaki gold farkını çok rahat kapatmaya yeter.
Şimdilik bu kadar söyleceklerim :)
-
valve takip ediyor smurfu diyenlere itibar etmeyin, buyrun benim main hesabım;
http://www.dotabuff.com/players/194555057
2.3k mmr'i vardı, international ranked'da 10 tbd oyununda çok iyi oynamama rağmen 2.5k açıldı ve bende bu mmr'ı haketmediğimi düşündüm ve smurf açtım. smurf hesabım;
http://www.dotabuff.com/players/354571688
normal skill tek oyun oynatmadan high skille geçti. 27 oyunda 3 high 24 very high skill var ve bilgisayar ya da ağ da bi değişiklik olmadan bu şekilde oldu.
-
dota 2 mmr sistemi hem iyi hem kötü örneğin dota 2 ye yeni başlamış bir oyuncu ilk defa moba oynuyorsa 1k civarı mmr a denk düşer bu oyuncu 5-6 ay sonra smurf açsa stabil 2k mmr alır.. fakat 2k da senelik oyuncular var adam 4 senedir 2k da, 5-6 ay önce dotaya başlamış elamanda 2k da buda adeletsiz bir sistem oluyor ve 2k da bir çok oyunu çöp yapıyor, atıyorum 2k dan şikâyetçi arkadaşlar sup alıyorum carry de iş yok diyo gibi vs bunların hepsi hikaye bahane, mızmızlanmadır o mızmız kardeşimiz 4k oyuna girse sup picklese veya carry pick leşe karşı tarafın 4k sup u rahat keser nasıl olduğunu anlamaz. ozaman da 4k carry veya sup mu suçlu hep mi sen haklısın? öncelikle en yüksek mmr ı carry-mid oynayarak alırsın, full support oynarsan mid-carry oynadığının 1tık altı mmr geliyor deneyimlerim ve gözlemlerim sonucu he öncelikle iyi bir carry oynamak için öncelikle iyi bir support oyuncusu olman lazım, çıraklık, kalfalık yapmadan ben usta oldum diyebilirmisin ? dersinde sonucu hüsran olur :D ... daha öncede böle paylaşmışdım bazı deneyimler profilimden bakabilirsiniz 2k oyuncular için tabiki öncelikle.. mmr a takılmamak lazım 2k 3k 4k 5k herkesin kedi mmr ın da borusu öter şunuda unutmayın biz türklerin hiç bir mmr da borusu ötmez biz oynuyoruz 60 pingle minimum 40 ping olursa bayram ediyoruz adamlar oynuyor 20 pingle gg konuşmaya gerek yok önce türk Telekom a isyan edin sonra mmr dır her hangi oyunda derece başarı gelir zaten !
-
quote:
o sizden kaynaklı. arkadaşım crystal maiden ile carryden daha iyi taşıyor maçı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X