Bildirim
Dota 2 Ping sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Mesaj kutuma periyodik olarak ping sorunu yaşayanlarla ilgili sorular almamın sebebi bu başlıkmış demek ki. Ben de diyorum kim nereden yönlendirilip beni buluyor. -
Konuyu hortlatmış gibi olurum ama cevap verenler olursa çok sevineceğim.
Superonline kullanıcısıyım 100 MB bağlantı hızı var ve modem Superonline'nın verdiği yeni huawei marka modemi.Fakat ping sorununa WTFast proğramı haricinde bir çözüm bulamadım.Resimde koyduğum değerlere göre benim ne yapmam gerekiyor ?
https://store.donanimhaber.com/8a/be/ec/8abeeccbb5ea3edf90e17a0cf100b51d.png
https://store.donanimhaber.com/56/ec/ec/56ecec9040b65ac3ca30cec7819e5d5e.png
-
reborndan itibaren pingler fırladı ve fpslerde ani düşüşler var hocam ve bu çok sinir bozucu -
Benim tracert sonuçlarımda fazla çıkıyor.TTNeti arayıp ne demem lazım ? -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Beybifeys
quote:
Orijinalden alıntı: gareher
quote:
Orijinalden alıntı: Beybifeys
Burada sadece cmd ekranının ss'ini paylaşırsanız yorum yapabilirim.
6 numaralı sunucu ile aranızda 3 sn'den fazla bekleme oluyor. Bunu da oyun diliyle özetlersek ping sahibisiniz. Tamamen telekom kaynaklı bir problem ve telefonla arayıp sunucu adresini söyleyip aranızdaki gecikmenin giderilmesi için arıza kaydı talebinizi müşteri hizmetlerindeki kişiye iletin. Bu sorunun yazılımsal olmadığını ve gerekirse bilgisayar mühendisi olduğunuzu dile getirin. Size en yakın santralin gerekli düzenlemeleri yapıp size bilgi vermesini isteyin. Kısa sürede sorun düzelecektir. Keyifli oyunlar.
hocam merhabalar çıkan değelerle ilgili yardımcı olabilirmisiniz aynı sorun bendede var türk telekomu aramadan önce ne yapmam ne söylemem gerektiği konusunda hiç bir fikrim yok.ö.m ile ekran görünütüsünü atayım size ?
-
oyunda bi değişim var mı arkadaşlar hala ping mi kaynıyor ne zamandır ping yüzünden oynamıyorum düzeldiyse geçesim var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X