Şimdi Ara

Dota 2 SingSing 1061 GPM 9 min Aghanim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Profesyonelliği bıraksa zevk streami yapsa daha cok kazanabilir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lunchen

Profesyonelliği bıraksa zevk streami yapsa daha cok kazanabilir :D

zaten zevk streami yapıyor ve kazanıyorda acayip donation alıyor adam
  • Ama ayni zamanda profesyonel şekilde de oynuyor yani onun icin antreman da yapicam tabiki

• look at that shit demesi bile benim için yeterli
  • bayılıyorum bu adama ya kral singsing
  • la adamın nereli olduğunu söyledim eksilemişiniz manyak mısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

la adamın nereli olduğunu söyledim eksilemişiniz manyak mısınız

ahaha adam -4 e düşmüş ya harbiden neden eksiledi millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 7 Mart 2015; 10:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

la adamın nereli olduğunu söyledim eksilemişiniz manyak mısınız

ahaha adam -4 e düşmüş ya harbiden neden eksiledi millet

Ergen çünkü...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşı tarafın carrysinin 30.dakkada 500 creep kasıp 6 slot itemla bana basede halay çektirtmesi hiç hoş değil çok fazla farminge dayalı dota

• quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyalçın

Karşı tarafın carrysinin 30.dakkada 500 creep kasıp 6 slot itemla bana basede halay çektirtmesi hiç hoş değil çok fazla farminge dayalı dota

maalesef çok farma dayalı bir oyun takımı ne kadar kötü olursa olsun kasan kral oluyor. bait bir right click herosu ile oynadıktan sonra like istiyorlar bir de
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyalçın

Karşı tarafın carrysinin 30.dakkada 500 creep kasıp 6 slot itemla bana basede halay çektirtmesi hiç hoş değil çok fazla farminge dayalı dota

6.83 te bu gözler ne troller gördü tek yaptığı düz vuruş olup rampage attıktan sonra like isteyen troller gördü :)
  • konunun üstünden çok zaman geçti bu arada başarısız(!) singsing burden united ile önüne geleni ezdi geçti beklenti büyük takımdan betten 100 dolar kazanmamıda sağladı ayrıca %14 oran nedir ya her ne kadar yeni kurulmuş olsada çok sağlam bir akdro ile çıkıyor maçlara nesye ez bet ez life thanks thanks burden thanks neqroman
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

konunun üstünden çok zaman geçti bu arada başarısız(!) singsing burden united ile önüne geleni ezdi geçti beklenti büyük takımdan betten 100 dolar kazanmamıda sağladı ayrıca %14 oran nedir ya her ne kadar yeni kurulmuş olsada çok sağlam bir akdro ile çıkıyor maçlara nesye ez bet ez life thanks thanks burden thanks neqroman

he ya, helal olsun. secret, evil geniuses, cloud9, vici dinlemeden ezip geçiyor adamlar. moscow5, bbc gibi biraz tier 1 takımlarla oynasalar keşke de gerçek performanslarını da görebilsek
  • nelan1999 N kullanıcısına yanıt
    Carrynin anlamı o değil mi? Onu yapamayan da var ben olsam veririm like en azından farm alabilmiş.

• Dota 2 SingSing Announcer için:http://forum.donanimhaber.com/m_104137219/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Carrynin anlamı o değil mi? Onu yapamayan da var ben olsam veririm like en azından farm alabilmiş.

abi yaptığı last hit abartılacak bir şey yok like lik bir şeyde yok
    bu resim olayı özetliyor
     Dota 2 SingSing 1061 GPM 9 min Aghanim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.