Şimdi Ara

DotA 2 Takımı katılmak istiyenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dota 2 oynuyan son 2 ay ara vermemiş 3500 ve üstü mmr DCT'nin 20 haziranda yapılıcak turnuvasına katılmak isteyenler mesaj atarsa , bir takım kurup katılmayı düşünüyorum.
    Az bir süre var tek istediğim uyum sağlıyan ve rolü sabit kişilerin yazması kalanda turnuvaya kadar train atılması...

Off Lane var
    Mid Lane var
    Sup/Roam -boş
    Jungle/Roam/Semy Sup -boş
    Carry/Double lane-Tri lane carry - boş

3 boş ana rolümüz var Jungle-Sup-Carry katılmak istiyen , düzenli oyun atabilen yazarsa sadece DCT turnuvası değil bir sürü turnuva oluyor beraber katılırız..

• Konu güncel
  • Yaşlar nasıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CspNN

Yaşlar nasıl ?

21 , diğer arkadaşda 20 üstü galiba , bir gelecek daha var 24 , benim için yaş önemli değil kafa önemli , gelicek kişi 16-17 yaşındada olabilir.
  • Lorko L kullanıcısına yanıt
    Aslında normalde mid oynuyorum fakat carry için de güveniyorum kendime.16 yaşındayım 3800 4100 arası gidip gelen bir MMR'ım var.Yaşıma göre birçok terimi biliyorum ve anlıyorum , yaklaşık 3 buçuk yıldır oynuyorum sadece yeni metaya pek ayak uydurduğumu söyleyemem biraz pub sayımı arttırmam gerekiyor.
    Dotabuff profilimi şöyle bırakıyorum ilgilenirseniz özel olarak mesajlaşabiliriz.
    http://www.dotabuff.com/players/241807509/heroes
  • quote:

Aslında normalde mid oynuyorum fakat carry için de güveniyorum kendime.16 yaşındayım 3800 4100 arası gidip gelen bir MMR'ım var.Yaşıma göre birçok terimi biliyorum ve anlıyorum , yaklaşık 3 buçuk yıldır oynuyorum sadece yeni metaya pek ayak uydurduğumu söyleyemem biraz pub sayımı arttırmam gerekiyor.
    Dotabuff profilimi şöyle bırakıyorum ilgilenirseniz özel olarak mesajlaşabiliriz.

Tabi dostum seni carry rolünde alalım , yanlız kayıt için nickleri yakın tarihte vermem gerek , steamden ekleşelim Lord Arryn nickim beni ekle istersen

• Merhabalar yaşım 22,dota 2 yi çıktığından beri oynuyorum turnuva oyunu hakkında bilgim çok onun dışında dota ile birlikte 11 yıldır bi geçmişim var mmrım ı ilk açanlardanım 3700 ile açmıştım ancak 3 lere kadar geriledi geçenlerde bir smurf hesap açtım gpa xpm 600 lerde kda 6 ortalamasıyla 4.3-4.5 arası bir hesap açtım ana rolüm carry lane idir offlane yeriniz kaldıysa ise onuda en iyi şekilde oynayabilirim 3 rollü bir oyuncuyum mid offlane ve carry eğer performans sırası ise olay Carry,mid,offlane tarzında gider ancak 3 ündede genel olarak iyi oynadığımı düşünüyorum.Yeriniz varsa kafalarda uyuşursa bende katılmak isterim teşekkür ederim beklediğim birşeydi bu konu.Jungle da gerekiyormuş sanırım jungle performansımdan carry ile eşittir bilginiz olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBerkNalcinkaya -- 29 Mayıs 2016; 21:23:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBerkNalcinkaya

Merhabalar yaşım 22,dota 2 yi çıktığından beri oynuyorum turnuva oyunu hakkında bilgim çok onun dışında dota ile birlikte 11 yıldır bi geçmişim var mmrım ı ilk açanlardanım 3700 ile açmıştım ancak 3 lere kadar geriledi geçenlerde bir smurf hesap açtım gpa xpm 600 lerde kda 6 ortalamasıyla 4.3-4.5 arası bir hesap açtım ana rolüm carry lane idir offlane yeriniz kaldıysa ise onuda en iyi şekilde oynayabilirim 3 rollü bir oyuncuyum mid offlane ve carry eğer performans sırası ise olay Carry,mid,offlane tarzında gider ancak 3 ündede genel olarak iyi oynadığımı düşünüyorum.Yeriniz varsa kafalarda uyuşursa bende katılmak isterim teşekkür ederim beklediğim birşeydi bu konu.Jungle da gerekiyormuş sanırım jungle performansımdan carry ile eşittir bilginiz olsun :)

Merhaba , jungler , offlane bir lane koyarız seni tam bişey demiyelim sen nickini yazar mısın kayıt yapıcamda turnuvaya

• quote:

Hocam kayıt yapıcamda dota 2 nickiniz CspNN mi? Dota 2 nickiniz gerek

Evet hocam CspNN. Benim kayıt için bir şey yapmam gerekiyorsa skype tan filan ekleşelim veya ts herhangi bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam pm den attim sana mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CBerkNalcinkaya -- 31 Mayıs 2016; 16:11:25 >
  • beyler cuma diyoruzki oyun atalım trainlenelim.
  • Support lazım mı, arayış sürüyor mu
  • Beyler acil ulaşabilecekler şuan oyuna girebilecekler yazabilir mi , 18:00da maçımız var ve adamlar yok böyle birşey olamaz ya
  • selam, takım için oyuncu arayışı devam ediyor mu ??
  • Merhaba,

Çok Pratiğim olmadığı için Roam dışındaki tüm pozisyonları oynayabilirim.

Tercihim mid. Diğer pozisyonlarda olsa sorun değil Hero pool geniş.

Dotayı çıktığından bu yana oynuyorum. Önceden de warcraft oynardım. Yaş 26.

Tam bu rank muhabbetleri çıktığında işe başladım ve askere gittim. Sonra geldim yine çalışıyoruz o yüzden fazla kasamadım oyun 2. planda kaldı.

Solo ve Pt Ranklar 5K.

Deneme yapalım derseniz gelirim Pm'den ulaşabilirseniz.

Görüşmek üzere kolay gelsin.
  • Son saatte geldi bizim adamlar , rakibi hazin bir sona uğrattık beyler Takım şuanlık tamdır.Sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.