Şimdi Ara

Dota 2 Türkiye Sunucusu Açılsın Kampanyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar Cantuğ kardeşimiz change.org dan anketi başlattı ve şuanda imza sayısı 7.500 ü geçti bile bu saatten sonra bize düşen desteklemek ve Valve'nin gözünd değerimizi arttırmak Kampanyaya CS:GO da dahil

https://www.change.org/p/gabe-newell-valve-company-valve-t%C3%BCrkiye-de-cs-go-ve-dota-2-sunucusu-a%C3%A7s%C4%B1n?just_created=true

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 30 Mart 2015; 17:24:00 >

• tehlikenin farkında mısınız
  • Yapmayın lan kafayı peynir ekmekle mi yediniz. LoL Türkiye serverı gibi bi örnek varken niye insan dota ve csgo için Türkiye serverı açılmasını ister ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

tehlikenin farkında mısınız

kimse seni tr sunucusnda oynaman için zorlamıyor istersen gidip eu da oynarsın kimse karışmaz bu valve nin bizi farketmesi için bi fırsat heemn atlamayın yok lol olur falan filan diye lol falan olmaz oyun çünkü lol oynayanlar dota oynayamıyor genelde özellikle küçük çocuklar tr serverına girmezsin olur biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ullr

Yapmayın lan kafayı peynir ekmekle mi yediniz. LoL Türkiye serverı gibi bi örnek varken niye insan dota ve csgo için Türkiye serverı açılmasını ister ki

Açılsın yav ne güzel işte alayı toplanır bu servere bizde avrupada oynamaya devam ederiz server glince orda oynama gibi bi zorunluluğun yokki
  • valve bizi farketmese daha iyi bence, iyi kötü biraz ruslardan az farkediliyoruz da o kadar rezil olmadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philanthropist

quote:

Orijinalden alıntı: Ullr

Yapmayın lan kafayı peynir ekmekle mi yediniz. LoL Türkiye serverı gibi bi örnek varken niye insan dota ve csgo için Türkiye serverı açılmasını ister ki

Açılsın yav ne güzel işte alayı toplanır bu servere bizde avrupada oynamaya devam ederiz server glince orda oynama gibi bi zorunluluğun yokki

Yaklaşık 2 sene lol oynadım ilk 6 ayında daha TR serverı açılmamıştı herşey iyiydi hoştu. Server açılınca daha rahat rp alabilmek için TRde kaldım o sıralar aynı paraya yaklaşık 2 kat fazla rp alınıyordu ayrıca kredi kartım olmadığı için rp alması zordu benim açımdan. Serverın ilk zamanları da iyiydi hoştu o kadar popüler değildi oyun çoğunluk eu serverlarından gelen elemanlar olduğu için seviyeli oyunlar dönüyordu. Sonra riot tüm int cafelere reklam falan verdi farketmişsinizdir bir anda ilkokullu yığını oldu servera. Arkadaşlarım TRde olduğu için eu serverlarına geri geçmedim sonra da yavaş yavaş bıraktım oyunu. Serverdaki son durum şöyle: 13 yaşındaki kardeşim "serverda çok velet var ya" diyor yaş ortalaması o derece düştü. Ayrıca TRde bir şey başaramayan "bebe" kitlesi "ya ben proyum bunlar feedliyor euwa geçip diamond olucam" diyerek parayı basıp euwa geçiyor yani eu serverlarının kalitesinin artması gerekirken gittikçe düşüyor. Son durumda arkadaşlarımın söylediğine göre gavurdan çok türk denk geliyormuş şu sıralar.

TL;DR Kısa vadede serverlarda gelişme olsa da bir süre sonra kalite şu anki halinden daha kötü duruma gelecek o yüzden karşıyım. Rito gibi tr serverları Almanya'da olacaksa hiç bulaşmasınlar daha iyi.

• Heh oldu serverı türkiyeye getir 2. bi lol vakası olsun
    Ya koskoca dotanın düştüğü oylamalara bak.. 8 sene öncesinde kalıcaktı dota

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi olur bence EU serverlarında Türk popülasyonu azalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server durumları şu an gayet iyi..
    Yılanın deliğine çomak sokmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

Server durumları şu an gayet iyi..

tr serveri açılırsa eu daki türk sayısı azalacak okuyun önceki yazıları ona göre yazın ne yazacaksanız daha ne istiyosunuz işte ben türkiye sunucusu açılırsa türkiye sunucusunda oynamayıcam ki seninde öyle bir zorunluluğun yok hemen her şeye muhalif olmayın
  • kardeşim bilmiyorum kaç yıldır online oyun tecrüben var ama bu dediğinin örnekleri çokca mevcuttur
    sen herhangi bi tutulacak oyuna tr serverı getir, o oyun 2 ay sonra paso türk dolar

zaten son 6-7 ayda inanılmaz türk görüyorum dotada, hiç gerek yok yani tr sunucusuna falan boşver
    arkadaşına söyle direkt iptal etsin oylamayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

tehlikenin farkında mısınız

++++
  • açılsın, orada oynamam ama mutlaka açılmalı,

cahil türklerin hepsi oraya yönelir avrupa serverlarında elit oyun oynarız. oyumu veriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

açılsın, orada oynamam ama mutlaka açılmalı,

cahil türklerin hepsi oraya yönelir avrupa serverlarında elit oyun oynarız. oyumu veriyorum

mantıklı düşünen bi dota 2 oyuncusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

Server durumları şu an gayet iyi..

tr serveri açılırsa eu daki türk sayısı azalacak okuyun önceki yazıları ona göre yazın ne yazacaksanız daha ne istiyosunuz işte ben türkiye sunucusu açılırsa türkiye sunucusunda oynamayıcam ki seninde öyle bir zorunluluğun yok hemen her şeye muhalif olmayın

Yukarıdaki arkadaş çok doğru söylemiş.Türk serverı açılırsa bir sürü çocuk başlayacak oyuna.Zamanla bunlar çok kötü ya ben euda oynamayı hak ediyorum deyip oraya geçecek hepsi.

Hiç gerek yok Tr serverına filan.

• quote:

Cahil Türk dediklerin hiç bir zaman çıkıp ben iyi değilim zaten Tr serverında oynamaya devam edeyim demeyecek biliyorsun değil mi?

Maksat Türkler beraber olsun derseniz oy vermek mantıklı ama diğer türlü yarardan çok zararı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propus

quote:

Cahil Türk dediklerin hiç bir zaman çıkıp ben iyi değilim zaten Tr serverında oynamaya devam edeyim demeyecek biliyorsun değil mi?

Maksat Türkler beraber olsun derseniz oy vermek mantıklı ama diğer türlü yarardan çok zararı olur.

maksat valve nin türkleri biraz önemsemesi en absitinden örnek yeni çıkan bi heronun skill açıklamaları direk türkçe çıkabilir mesela
  • şaçma sapan gereksiz bir kampanya olmuş,türk sunucusu açılmaz. hadi diyelim açıldı kimse oynamaz... cantuğ başlatmış kampanyayı türk sunucusu açılsa trdeki nooblara karşı cs mi girecek? veya 5k+ mmri olan birisi 45 dakika maç sırası mı bekleyecek? geçiniz bu işleri...
  • Kampanyaya bak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.