Şimdi Ara

Dota 2 Wall Serisi Tutar mı? (Bölüm 5 Eklendi - İyi Seyirler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bir kaç günde bir bunun gibi 1 dakika civarında enteresan değişik tarzda videolar atacağım tutar mı acaba

Video kapağını konsepte uygun olarak buldum birde guest diye kısım ekeldim her bölüm bir konuk tarzı vs.

Tutar mı beyler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 5 Nisan 2015; 15:16:46 >

• Ben beğendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde hoşuma gitti.peki böyle anları nasıl toplayacaksın merak ettim doğrusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: enahbor

benimde hoşuma gitti.peki böyle anları nasıl toplayacaksın merak ettim doğrusu

özel bir arşivim var bu anlarla dolu aslında ve pro maçlarını publarını falan çok takip ediyorum. Bu konuda sıkıntı olacağını sanmam.

edit: o kadar takip ediyoum ki dota2loungeden 90 dolar kazandım burden untied sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyali4343 -- 25 Mart 2015; 8:04:34 >
  • Bende begendim guzel seyler cikar ortaya. Bi kac katki da ben veririm arada komedi seylere denk geliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NoobfromUa baya hızlı atıyo bu tarz videoları onu yakalayabilirmisin bilemem.Daha çok pub game fail,skill combo olsa daha iyi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

NoobfromUa baya hızlı atıyo bu tarz videoları onu yakalayabilirmisin bilemem.Daha çok pub game fail,skill combo olsa daha iyi olabilir

onları yakalamak zor onlar nerden baksan youtubenin en büyük dota kanallarından birisi ben daha çok yeniyim bu işte ama onların atmadığı videoları bulup atabilirim orası ayrı gelişim zaman şart onların ekibinde kim bilir kaç kişi var biz ise sadece 2 kişiyiz şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

quote:

Orijinalden alıntı: charm35

NoobfromUa baya hızlı atıyo bu tarz videoları onu yakalayabilirmisin bilemem.Daha çok pub game fail,skill combo olsa daha iyi olabilir

onları yakalamak zor onlar nerden baksan youtubenin en büyük dota kanallarından birisi ben daha çok yeniyim bu işte ama onların atmadığı videoları bulup atabilirim orası ayrı gelişim zaman şart onların ekibinde kim bilir kaç kişi var biz ise sadece 2 kişiyiz şimdilik :)

Twitch yayını yapanlardan match id bulup replaydan kaydedebilrisiniz benim projemdi bu ama pc elvermiyor kasma oluyor.Twitch de sumail falan maç yapınca maç bitiminde yazan id yi oyunda yazıp replaya ulaşabilirsin

• Tutar
  • yeni video eklenmiştir. Dota 2 Wall #3
  • 3.video güzel oldu izlemenizi tavsiye ederim
  • Abone oldum, guzel çalışmalar. Başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crunch.

Abone oldum, guzel çalışmalar. Başarılar.

teşekkürler :)

Yeni Video eklenmiştir bu arada :)
  • Bölüm 5 Eklenmiştir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.