Bildirim
Dota 2 yavaşladı mı yoksa sorun bende mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
DÜnden beri oyun bir yavaş. Takılmalar oluyor akıcılığını yitirdi.
Acaba Nvidia güncellemesinden sonra sadece bende mi var bu sorun yoksa genel mi ?
Genel olarak valve artık oyunların takılmalı olduğunda daha zevkli geçeceğini düşünmüş. Ondan dolayı arada serverlara lag veriyor. Sencede çok keyifli değil mi? -
sorun beden kaynaklı mı yoksa genel mi ? ekran kartını kaldırıp kurmayı deneyeceğim de ona göre :(
çünkü oyuna giriş süresi falan da uzadı çok sinir bozucu -
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
sorun beden kaynaklı mı yoksa genel mi ? ekran kartını kaldırıp kurmayı deneyeceğim de ona göre :(
çünkü oyuna giriş süresi falan da uzadı çok sinir bozucu
sebep herşey olabileceği için bişey diyemeyeceğim -
Bende bir yavaşlama yok. -
Bende gayet sağlıklı ve akıcı çalışıyor dostum senin HDD' de sıkıntı olabilir. -
Icime kurt dusurmeyin simdi
Ekran kartindan kaynakli buyuk ihtimal suruculeri tekrar yukliyim. Güncellemeden sonra kasmaya basladi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Varsada hissetmedim gtx970 kullaniyorum optimize ederken kalite yerine performansa al belki duzelebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SirCourage
Varsada hissetmedim gtx970 kullaniyorum optimize ederken kalite yerine performansa al belki duzelebilir
O ekran kartıylada hissederseniz -
quote:
Orijinalden alıntı: SirCourage
O kartla aynı anda 3 tane Dota oynarsın yine de hissetmezsin zaten. -
Yakın zamanda nvidia güncellemeside gelmedi, onla alakalıda değildir.
Benim ttnetten ötürü kasıyordu 2 gün önce felan.. -
benim de 2 gün öncesi 60fps den aşağı görmezken birdenbire fightlarda 20ye düşmeye basladı.steamı silip yeniden kurdum değişmedi formata hazırlanırken şansa farkettim pc güç tasarrufu modunda kalmısformatla da düzelmese hdd değiştiririm diyodum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 21 Ocak 2015; 5:19:29 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X