Şimdi Ara

Dota 2 yavaşladı mı yoksa sorun bende mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DÜnden beri oyun bir yavaş. Takılmalar oluyor akıcılığını yitirdi.

Acaba Nvidia güncellemesinden sonra sadece bende mi var bu sorun yoksa genel mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

DÜnden beri oyun bir yavaş. Takılmalar oluyor akıcılığını yitirdi.

Acaba Nvidia güncellemesinden sonra sadece bende mi var bu sorun yoksa genel mi ?

Genel olarak valve artık oyunların takılmalı olduğunda daha zevkli geçeceğini düşünmüş. Ondan dolayı arada serverlara lag veriyor. Sencede çok keyifli değil mi?

• sorun beden kaynaklı mı yoksa genel mi ? ekran kartını kaldırıp kurmayı deneyeceğim de ona göre :(

çünkü oyuna giriş süresi falan da uzadı çok sinir bozucu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

sorun beden kaynaklı mı yoksa genel mi ? ekran kartını kaldırıp kurmayı deneyeceğim de ona göre :(

çünkü oyuna giriş süresi falan da uzadı çok sinir bozucu

sebep herşey olabileceği için bişey diyemeyeceğim
  • Bende bir yavaşlama yok.
  • Bende gayet sağlıklı ve akıcı çalışıyor dostum senin HDD' de sıkıntı olabilir.
  • Icime kurt dusurmeyin simdi

Ekran kartindan kaynakli buyuk ihtimal suruculeri tekrar yukliyim. Güncellemeden sonra kasmaya basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsada hissetmedim gtx970 kullaniyorum optimize ederken kalite yerine performansa al belki duzelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Varsada hissetmedim gtx970 kullaniyorum optimize ederken kalite yerine performansa al belki duzelebilir

O ekran kartıylada hissederseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Varsada hissetmedim gtx970 kullaniyorum optimize ederken kalite yerine performansa al belki duzelebilir

O kartla aynı anda 3 tane Dota oynarsın yine de hissetmezsin zaten.
  • Yakın zamanda nvidia güncellemeside gelmedi, onla alakalıda değildir.

Benim ttnetten ötürü kasıyordu 2 gün önce felan..
  • benim de 2 gün öncesi 60fps den aşağı görmezken birdenbire fightlarda 20ye düşmeye basladı.steamı silip yeniden kurdum değişmedi formata hazırlanırken şansa farkettim pc güç tasarrufu modunda kalmısformatla da düzelmese hdd değiştiririm diyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 21 Ocak 2015; 5:19:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.