Şimdi Ara

Dota 2'ye başlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hiç oynamamış bir kişi Dota 2'ya başlayıp iyi sayılabilecek bir oyuncu olabilir mi?

Hep dikkatimi çekti ama hiç oynamadım, artık başlamak istiyorum ama başlamak için geç mi kaldım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Moo-hyuk

Bunu anlamanın yolu şu; Oyuna başlayın madalya açana kadar oynamaya devam edin. Eğer sıfırdan başlamanıza rağmen Ancient 2-3 civarı bir rank açabilirseniz, bu tür oyunlarda doğuştan yetenekli olduğunuzun bir göstergesidir. Düzenli oynayıp, pro playerları izleyerek 1-2 sene içinde gerçekten de iyi sayılabilecek bir seviyeye gelebilirsiniz. Ama sıfırdan başlayıp Herald-Legend arası rank açarsanız 5-6 sene sonra en fazla çıkabileceğiniz nokta Ancient 4-5 olabilir, iyi oyuncu olma hayallerini bir kenara bırakabilirsiniz. Bunlar benim kişisel düşüncem tabi ki Herald başlayıp 2 ayda Divine olan biri de çıkmaz değil.

İlginiz için teşekkür ederim.

Örneğin CS:GO'da LEM seviyesinde çok rahat oynayabiliyorum, amacım eğlenmek, bir hedefim falan yok zaten, o aralıkta bir seviye tuttrsam yeter zaten.

Önerdiğiniz rehber videosu var mı sıfırdan başlayanlar için.

• neden iyi bi oyuncu olunmasınki hiçbir engel yok önünüzde ben fps dışında oynamıyordum bi arkadaşın önerici sonucu bu oyuna başladım en baştaki noobluk kaçınılmaz ama ilk mmr açtığımda 1.5k iken rankıma göre çok daha iyi oynadığımı fark ettim 1 yıl sonra 4.5 olarak yeni bi hesap açtım sonradan eski hesabımı 1.5k dan 5k ya çıkarttım bunların hepsi 2 yıl aldı. Özetle oyun çok güzel community leş bağımlılık yapar İyi Günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.