Şimdi Ara

DotA 2 yuksek ping sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde 60-90 arasi seyreden ping degerleri(baglanmaya calistigim avrupa ve rusya sunucularinda) 2-3 gundur, gece vakti 170lerde gorunuyordu. Rastgele bir zamanda da 70lere dusuyordu. Ancak bugun ogleden sonradan beri 200leri gordum. Dusmeyi birak su anda 300lerde geziniyor.

Modemi resetledim kac kez , isletim sistemini yeniden baslattim, ag kartini etkisizlestirip yeniden etkinlestirdim falan ama duzelme yok!

Var mi benzer sorunu yasayan?

• oyunsal bir şey olduğunu sanmıyorum, ping oldugunda speedtestten değerleri kontrol ediyor musun durum ne? veya csgo gibi bir oyun varsa onda kaç ping oluyor? sadece dota2de diyorsan oyun verilerini doğrulamayı dene bir de grafik ayarlarını düşür
  • samtiger kullanıcısına yanıt
    grafik ayarlarıyla fps düzelir bildiğim kadarıyla ping değil. pocket loss ve fps değerleri kaç arkadaşın ona bakmak lazım. Loss varsa zaten biri sömürüyordur neti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock.n.Rolla

grafik ayarlarıyla fps düzelir bildiğim kadarıyla ping değil. pocket loss ve fps değerleri kaç arkadaşın ona bakmak lazım. Loss varsa zaten biri sömürüyordur neti.

grafik fps ile alakalı tabi ama anlam veremediğim şekilde grafik ayarlarını düşürünce pingi de etkiliyor bazen
  • Oyun oynarken arka planda upload yapacak cihaz bağlı olmasın modeme, bazen laptopu açık bırakıyorum PC'de oyun oynarken ping 100'e çıkıyor 50'den. Telefon, tablet, laptop hepsini kapatmak lazım. Bir de modemin destekliyorsa QoS ayarlarını yap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazen banada öyle oluyor akşam vakitleri 80 ping oynarken birden 130 140 ping olyor ve sabit kalıyor oyundan kaynaklı tahmin
  • 60-90 mı ? O aralığa iyi mi diyorsun sen? Ben 60 ın üstünde biraz seyretsin çıldırmaya başlıyorum.Çok anormal zamanlar haricinde benim max ping 50-55/56 arası.90 olunca çıldırıyorum ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.