Şimdi Ara

DOTA 2Ping Sabitlendi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Bundan bir ay önce dota2'de 120 fps alırken bir anda kendini 60 a sabitledi ve ne yaptıysam değişmedi. Benim bilgisayarım msı arakdaşınki asus ve arkadaşta da aynı şey oldu. Yani sadece bende olan bir sorun değil. Hatta arada bir 30 a düşüyor saniyelik sonra geri kendini 60'a sabitliyor. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• ayarlar>görüntü kısmını ss atar mısınız?
  • Bende de ayarlar kısmından max fps'yi 240 bile yapsam 60 fps'yi geçmiyor, 60'dan 1 fps bile aşağı düşmese de nedenini anlayabilmiş değilim. Normalde 150-160 FPS'den aşağı almamam lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Bende de ayarlar kısmından max fps'yi 240 bile yapsam 60 fps'yi geçmiyor, 60'dan 1 fps bile aşağı düşmese de nedenini anlayabilmiş değilim. Normalde 150-160 FPS'den aşağı almamam lazım.

birçok sorundan kaynaklı olabilir. çalıştırma seçeneklerinde fps kısıtlayıcı kod vardır, config içerisinde vardır, ekran kartı ayarlarında öyle ayarlıdır vs. bence ikinizde de bir şekilde fps limitleyici var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Challenge

Bende de ayarlar kısmından max fps'yi 240 bile yapsam 60 fps'yi geçmiyor, 60'dan 1 fps bile aşağı düşmese de nedenini anlayabilmiş değilim. Normalde 150-160 FPS'den aşağı almamam lazım.

birçok sorundan kaynaklı olabilir. çalıştırma seçeneklerinde fps kısıtlayıcı kod vardır, config içerisinde vardır, ekran kartı ayarlarında öyle ayarlıdır vs. bence ikinizde de bir şekilde fps limitleyici var.

Nvidia GeForce Experience'tan dolayıymış, zaten monitor 60 hz olduğundan 60 fps gayet yeterli bana ama merak ediyordum fps kilidinin nedenini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla fps kısıtlayıcı olabilecek her yere baktım. Hiçbir şey bulamadım. Oyun içinden kesinlikle Değişmiyor ss istemşsin ama şu an atamıyorum. NVDIA'dan ayarlanabilecek bir yer var mı biliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulgülü

Valla fps kısıtlayıcı olabilecek her yere baktım. Hiçbir şey bulamadım. Oyun içinden kesinlikle Değişmiyor ss istemşsin ama şu an atamıyorum. NVDIA'dan ayarlanabilecek bir yer var mı biliyor musun ?

tam bilmiyorum nvidia için ama dikey senkronizasyonu bulursan kapat.
  • Tamamdır arkadaşlar Vsync'yi kapatınca düzeliyor. Herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.