Şimdi Ara

Dota Ana Tema Değıştırme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Dota nın ana temasını nasıl degıştırecegız acaba bır bılgınız var mı? yanı demek ıstedıgın gırış kısmı felan degıl o consol da kı vana lı adamı cıkarmak degıl dırek oyuna gırdıkten sonra kı o kan lı ana yuzunu nasıl degıştırecegız?

Twitch de bır yayıncıda görmuştum follow yalamdımda sonra kımın yaptıgınıda unuttum. O dedıgım olayı cocuk WR nın bı resmını yapmıştı cok hoşuma gıtmıştı eger yardımcı olursanız sevınırım :)

• Arteezy de yayında şuan mesela onun kı de omni :( kımse yok mu yaa şu konuda yardımcı olacak :)
  • dota2anaekrantemalari.com
  • halletim tamam gerek kalmadı teşekurler demek ıstedıgımı de paylaşayımda öyle alay etmeyın :)

mesela ben sf yaptım öyle alay edıorsun umarım nasıl yaptın dersın :DD
     Dota Ana Tema Değıştırme
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagancik

halletim tamam gerek kalmadı teşekurler demek ıstedıgımı de paylaşayımda öyle alay etmeyın :)

Dota Ana Tema Değıştırme

hocam bende bunu merak ediyordum nasıl yaptınız acaba ? pm atarsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: z21

quote:

halletim tamam gerek kalmadı teşekurler demek ıstedıgımı de paylaşayımda öyle alay etmeyın :)

Dota Ana Tema Değıştırme

hocam bende bunu merak ediyordum nasıl yaptınız acaba ? pm atarsanız sevinirim

önce alay edın sonra nasıl oldu deyın :p tabi ki ne demek

• hatta burdan yazayım ya. Öncelikle consol açmamız gereklı daha sonra oyundan consol a dota_embers_0 komutunu yazıp oyunu tekrar başlatacagız sonra hangı yukleme ekranı olsun ıstıyorsanız onu kullancaksanız. Bunları yaptıktan sonra lobi ye gırıp oyun kurun başlatın ve yukleme ekranı geldıkten sonra oyunu terk edın ve artık dota2 arka planınız o olarak kalıyor :)
  • quote:

Dota Ana Tema Değıştırme

rank gösterme çabaları

• quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

quote:

Dota Ana Tema Değıştırme

rank gösterme çabaları

yok abıcım öyle bır çaba ıcıne gırmedım ınan ve o ranka duşelı cok oldu ve hep smurf kaynıyor övünülecek bır ranked degıl :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

quote:

Dota Ana Tema Değıştırme

rank gösterme çabaları

yok abıcım öyle bır çaba ıcıne gırmedım ınan ve o ranka duşelı cok oldu ve hep smurf kaynıyor övünülecek bır ranked degıl :)

şakasına dyorum hocam :)

• tagancik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yaptım
     Dota Ana Tema Değıştırme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.